A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

46 сесія VII скликання від 27 червня 2019 року

Дата: 03.07.2019 19:14
Кількість переглядів: 783

Перелік рішень
сорок шостої сесії сільської ради VІІ скликання
від 27 червня 2019 року

Рішення 1 Про затвердження проектів, що будуть реалізовані за рахунок коштів субвенції з державного бюджету бюджету Гуменецької сільської ради на формування інфраструктури об’єднаної громади.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 3 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 4 Про перепрофілювання об’єкта нерухомості.
Рішення 5 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 30 серпня 2018 року №10 «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації».
Рішення 6 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 30 серпня 2018 року №10 «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації».
Рішення 7 Про продаж комунального майна.
Рішення 8 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Рішення 9 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 10 Про скасування статутів територіальних громад.
Рішення 11 Про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік.
Рішення 12 Про встановлення ставок земельного податку на 2020 рік.
Рішення 13 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Ал Даех Михайлу Степановичу.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Баблонюку Олександру Миколайовичу.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Бачинському Сергію Ігоровичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Бзинко Євгені Іванівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Боднару Леоніду Анатолійовичу.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Боднаренко Сергію Сергійовичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Бойко Андрію Михайловичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Валяровському Володимиру Олександровичу.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Войтовському Ігорю Валентиновичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Войтовському Юрію Ігоровичу.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Габінет Володимиру Петровичу.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Гоголь Олександру Васильовичу.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Єргешову Роману Султайбековичу.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Завацькому Ігорю Михайловичу.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Золотовій Оксані Олександрівні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Зюльковському Іллі Леонідовичу.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Зюльковському Леоніду Євгеновичу.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Каландюку Олегу Вікторовичу.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Калинюку Юрію Миколайовичу.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Костовському Дмитру Руслановичу.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Коцюбинському Іллі Дем’яновичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Ладанюку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Лубко Денису Анатолійовичу.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Микитюку Едуарду Михайловичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Мітусову Віталію Анатолійовичу.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Морозу Олексію Васильовичу.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Новоселецькій Галині Василівні.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Олинцю Віктору Миколайовичу.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Прудивусу Віктору Анатолійовичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Свідерському Павлу Володимировичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Сігидину Валерію Олексійовичу.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Солтицькому Василю Васильовичу.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Степановій Лесі Алімівні.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Стецевичу Андрію Юрійовичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Стечишину Володимиру Васильовичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Стихуну Михайлу Леонідовичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Тихоходу Сергію Володимировичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Федоренку Павлу Петровичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Цебрику Віктору Володимировичу.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Шабазі Людмилі Василівні.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Щербаню Володимиру Анатолійовичу.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Яворському Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Білецькому Денису Миколайовичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Васильковському Миколі Петровичу.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Яніцькій Аліні Сергіївні.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Киселівка.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Корчівка гр. Нагнибіді Володимиру Володимировичу.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Корчинській Євгені Євгенівні.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кирилюку Миколі Степановичу.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Живому Миколі Миколайовичу.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дметрецькому Денису Станіславовичу.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дмитрецькій Людмилі Миколаївні.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Дмитрецькій Людмилі Миколаївні.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончаруку Дмитру Миколайовичу.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Волошиній Неонілі Олександрівні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Хаджинській Ользі Василівні.
Рішення 75 Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту села Залісся Друге.
Рішення 76 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднару Олександру Анатолійовичу.
Рішення 77 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Копиловій Діні Михайлівні.
Рішення 78 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 79 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пазюк Галині Федорівні.
Рішення 80 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сосновському Валентину Леонідовичу.
Рішення 81 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Хаджинській Ользі Василівні.
Рішення 82 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шаповал Євгенії Василівні.
Рішення 83 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 84 Про передачу гр. Жиліній Світлані Євгенівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 85 Про передачу гр. Стасюк Галині Антонівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 86 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Глєбову Ігорю Віталійовичу та гр. Харламовій Інессі Валеріївні.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 90 Про внесення змін до рішення сорок четвертої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 12 квітня 2019 року №80.
Рішення 91 Про внесення змін до рішення сорок четвертої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 12 квітня 2019 року №81.
Рішення 92 Про прийняття земельної ділянки державної власності у комунальну власність Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 93 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 94 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 95 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 96 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 97 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 98 Про план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2019 року.
Рішення 99 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 100 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Палійчук Людмилі Миколаївні.
Рішення 109 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 110 Про внесення змін до Програми забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, створення сприятливих умов платникам податків та належного їх обслуговування на 2019-2021 роки.
Рішення 111 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 112 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 113 Про надання матеріальної допомоги
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано