A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Туристичний вікенд у Нігині (+відео)

Дата: 24.06.2019 14:16
Кількість переглядів: 1422

Фото без опису

Останніми роками спостерігається зростання інтересу громади до туристичного краєзнавства. Адже краєзнавство і туризм завжди стояли поруч і поєднувались однією спільною метою – пізнавати навколишній світ, рідний край, свою маленьку батьківщину. Тому 21 червня відбулося відкриття циклу заходів, присвячених популяризації історичних та туристичних місць Гуменецької об'єднаної громади “Туристична Гуменеччина – шлях до вражень”.

Першим приймати гостей випала нагода с.Нігин, який знаходиться на мальовничій рівнині, розташованій біля річки Смотрич і пасма скелястих вапнякових гір, які називаються Товтрами, що майже за 20 км від м. Кам’янця-Подільського. Подорожуючи туристичним Нігином, гості ознайомилися з історію пам'ятного знаку на честь відміни кріпосного права, відвідали народний музей історії села. Прогулявшись лісом, помилувались краєвидами з Урвища, яке відкрило панораму на Нігинсько-Залуцькі печери та природу Подільських товтр.

На галявині біля печери Шамот туристичний вікенд продовжився веселими розвагами, спортивними іграми, де господарі частували гостей смачною кашею та рибною юшкою. Туристичний вікенд закінчився масою незабутніх вражень та позитивних емоцій в очікуванні наступного вікенду.

Пропонуємо переглянути коротке відео про цю подію:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано