A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

45 (позачергова) сесія VII скликання від 28 травня 2019 року

Дата: 10.06.2019 11:07
Кількість переглядів: 790

Перелік рішень
сорок п’ятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання 
від 28 травня 2019 року

Рішення 1 Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Гуменецької сільської ради на 2019-2021 роки.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 6 Про надання дозволу комунальній установі «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на знесення (розбирання) будівлі склада-гаража.
Рішення 7 Про визнання такими, що втратили чинність рішення сесії Гуменецької сільської ради.
Рішення 8 Про надання дозволу на встановлення доплати директору комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 9 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 30 серпня 2018 року №10 «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації».
Рішення 10 Про надання земельної ділянки в постійне користування.
Рішення 11 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 12 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Архіпову Артему Сергійовичу.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Басістій Аллі Зінов’ївні.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Бзинко Андрію Вікторовичу.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Вапничному Ярославу Валентиновичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Волошиній Неонілі Олександрівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Волошиній Неонілі Олександрівні.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гаврилюку Юрію Олександровичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Герцан Володимиру Вікторовичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Демському Віктору Петровичу.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальчук Надії Іванівні.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ковальчук Надії Іванівні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Корнійчуку Роману Олександровичу.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Косовській Людмилі Василівні.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Косовській Людмилі Василівні.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кочергіній Лесі Анатоліївні.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кравчук Ганні Олександрівні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кравчук Ганні Олександрівні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кріль Любові Вікторівні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Левицькій Любові Омельянівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лубко Ганні Василівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мандзюк Надії Миколаївні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мандзюк Надії Миколаївні.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Марунчаку Віктору Петровичу.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мащенко Наталії Василівні.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мельник Ользі Валеріївні.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Музиці Яні Геннадіївні.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Музиці Яні Геннадіївні.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Намок Олегу Олеговичу.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Нижник Наталії Анатоліївні.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Олинцю Рустаму Миколайовичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Онуфрейку Миколі Євгеновичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Смолінській Євгені Анатоліївні.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Смолінській Євгені Анатоліївні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Трачуку Олександру Миколайовичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ціхоцькому Руслану Анатолійовичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Яковлєву Олександру Михайловичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Корецькому Владиславу Євгенійовичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Стороженко Валентині Степанівні.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Фролову Анатолію Івановичу.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кондрацькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Коваль Юлії Михайлівні.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мінькевич Наталії Миколаївні.
Рішення 58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Неводничій Раїсі Володимирівні.
Рішення 59 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Павлюк Людмилі Володимирівні.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стадник Діні Борисівні.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Христоріз Орисі Василівні.
Рішення 62 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бевзюку Володимиру Івановичу.
Рішення 63 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у спільну часткову власність гр. Гринчак Інні Тадеушівні та Ковалю Роману Анатолійовичу.
Рішення 64 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Козігон Валентині Степанівні.
Рішення 65 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ліщинській Аделії Іванівні.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мочкаль Надії Семенівні.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Расевичу Миколі Івановичу.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Цикову Ігорю Васильовичу.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Чебан Сергію Даниловичу.
Рішення 70 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Чорнокозинецькій Людмилі Петрівні.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 73 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ярославській Майї Михайлівні.
Рішення 74 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Козак Майї Леонідівні.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Тофанюку Івану Миколайовичу.
Рішення 77 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тофанюку Івану Миколайовичу.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазур Світлані Володимирівні.
Рішення 79 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту села Абрикосівка.
Рішення 80 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 81 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 82 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 83 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 84 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 85 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 86 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 87 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 88 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 89 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 90 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 91 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 92 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 93 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 94 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 95  Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 96  Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 97 Про затвердження переліку комунального майна, яке може бути передано в оренду.
Рішення 98 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 99 Про утворення аукціонної комісії
Рішення 100 Про виділення коштів з сільського бюджету Гуменецької сільської ради
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано