A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

44 (позачергова) сесія VII скликання від 12 квітня 2019 року

Дата: 24.04.2019 13:59
Кількість переглядів: 865

Перелік рішень
сорок четвертої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання 
від 12 квітня 2019 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 2 Про внесення змін до рішення сорок третьої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 15.02.2019 року №41.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 5 Про внесення змін до штатного розпису сільської ради на 2019 рік.
Рішення 6 Про надання дозволу Гуменецькій сільській раді на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 7 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 8 Про передачу в оренду земельної ділянки в селі Вербка.
Рішення 9 Про продаж земельної ділянки в селі Гуменці.
Рішення 10 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 11 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Рішення 12 Про надання земельних ділянок в оренду.
Рішення 13 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 14 Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 15 Про надання дозволу комунальній установі «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на знесення (розбирання) будівлі корпуса-ізолятора.
Рішення 16 Про передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 17 Про надання дозволу на відкриття фельдшерських пунктів.
Рішення 18 Про внесення змін до структури та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 19 Про передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 20 Про затвердження порядку складання, внесення змін, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 21 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 22 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 23 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 24 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 25 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 26 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 27 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 28 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 29 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 30 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 31 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 32 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 33 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 34 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 35 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель комплексу в селі Залісся Друге, вулиця Шкільна, 1.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднару Олександру Анатолійовичу.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гавришко Оксані Миколаївні.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гавришко Оксані Миколаївні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дацковій Віті Миколаївні.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Дацковій Віті Миколаївні.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Задорожному Вадиму Сергійовичу.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Задорожному Вадиму Сергійовичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кучер Оксані Йосипівні.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Приймаку Михайлу Вікторовичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Приймаку Михайлу Вікторовичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сварнику Олегу Васильовичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сікорі Івану Володимировичу.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сікорі Івану Володимировичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сільвеструку Михайлу Романовичу.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Юрчіку Володимиру Михайловичу.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Борисюк Інні Михайлівні.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Закордонцю Миколі Валентиновичу.
Рішення 67 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Іванкову Володимиру Володимировичу.
Рішення 68 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Іванкову Володимиру Юрійовичу.
Рішення 69 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Іванкову Роману Володимировичу.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Криворучко Людмилі Андріївні.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Максюті Роману Ігоровичу.
Рішення 72 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сороці Марії Миколаївні.
Рішення 73 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сулятицькій Ганні Антонівні.
Рішення 74 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Юрковському Віталію Олексійовичу та гр. Суник Євгенії Олексіївні.
Рішення 75 Про передачу гр. Воронюку Станіславу Миколайовичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 76 Про передачу гр. Добровольській Нілі Віталіївні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 77 Про передачу гр. Ковальському Руслану Володимировичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 78 Про передачу гр. Козак Надії Миколаївні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 79 Про передачу гр. Королю Олександру Володимировичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 80 Про передачу гр. Стегній Надії Іванівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 81 Про передачу гр. Фаніцькій Ганні Іванівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 82 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 83 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 84 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 85 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 86 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення 87 Про надання матеріальної допомоги ліквідаторам та постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.
Рішення 88 Про надання матеріальної допомоги інвалідам війни, учасникам бойових дій та сім’ям загиблих до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Рішення 89 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 90 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 91 Про внесення змін до комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту у Гуменецькій сільській раді на 2017-2020 роки.
Рішення 92 Про затвердження Положення про Гуменецький сільський фонд охорони навколишнього природного середовища.
Рішення 93 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Синиці Олександру Дмитровичу.
Рішення 94 Про внесення змін до цільової Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2016 – 2020 роки на території Гуменецької сільської ради.
Рішення 95 Про виготовлення детального плану території частини селища Сахкамінь.
Рішення 96 Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до комунальної власності Гуменецької сільської ради на 2019 рік
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано