A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

75 років з дня визволення навколишніх сіл від нацистів

Дата: 28.03.2019 15:57
Кількість переглядів: 970

У ці світлі весняні дні минає 75 річниця визволення навколишніх сіл від німецько-фашистських загарбників. Заходи відбулися у Гуменцях, Пудлівцях, Нігині.

У Гуменцях біля пам’ятника загиблим воїнам в центрі села 27 березня відбулася година пам’яті «Вони загинули за Батьківщину».

Захід розпочався з Гімну України.

Працівники культури та бібліотеки розповіли про лихі часи Другої світової війни, визволення рідного села від німецько-фашистських загарбників. Хвилиною мовчання присутні в скорботі схилили голови перед пам’яттю загиблих за нашу незалежність і мирне сьогодення, та поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам, які здобули велику Перемогу.

75 річниця визволення села Пудлівці від німецько-фашистських загарбників. Вшанування пам'яті загиблих воїнів.

У кожному селі і місті, в кожнім парку Сліди історії стоять. З граніту зроблені солдати, нам про минуле хочуть розказати. Ось уже 75-й раз весна визволення від німецько-фашистських загарбників приходить на землю нашої Кам'янеччини.

Працівники культури села Нігин та вчитель історії Іваніцький Ярослав з учнями 6 класу Нігинської ЗОШ І-ІІІ ст. зібралися на урок мужності "Ти пам'ятай – ніколи не забудь". Документи свідчать що за визволення Хмельниччини від німецько-фашистських загарбників віддали своє життя 30 тисяч бійців та офіцерів. Завдання нашого покоління: не забути людей, які прославили Вітчизну своїм героїзмом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано