A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Зі святом, любі жінки!

Дата: 07.03.2019 13:03
Кількість переглядів: 2345

  Святкові події у Гуменцях, Нігині, Улянівці, Пудлівцях (+садочок), Голоскові, Великозаліссі, Вербці, Голоскові, Нігині, Малозаліссі, Абрикосівці (ДНЗ та клуб), Слобідці-Гуменецькій, Колубаївцях (відео)

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою.

На передодні жіночого свята в Гуменецькому будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Від імені сільського голови Інни Григорівни Абдулкадирової цінними подарунками та квітами привітав депутат районної ради Олександр Кирилюк, найчарівніших, найзагадковіших, найпрекрасніших, добрих, турботливих, одним словом – жінок: вдовів ІІ світової війни, учасників бойових дій, матерів-героїнь, ветеранів соціальної сфери сільської ради, орденоносців.

В святковій програмі взяли участь аматори Гуменецького будинку культури та КЗ «Гуменецька публічна бібліотека», а саме: Євген Пазюк, Аліна Матраєва, Ольга Юрчук, Валентина Балицька, дитячий вокальний колектив «Дзвіночки», та жіночий вокальний народний колектив «Подолянки», ведучими свята були Руслан Макогон та Ольга Юрчук.

Кажуть, що на світі все від жінки,
Все від неї на оцій землі
І нехай з роками іній вкриє коси
І проміння зморшок ляже на чолі.
Та духовність жінки, вся її жіночність
Все одно найкращі та вічні на землі.

Милі жінки, ми вам щиро бажаєм:
Будьте щасливі і в квітні і в маю,
Сьогодні і завтра, і в тисячу літ,
Бо на жінках тримається світ.

Напередодні жіночого свята, від імені сільського голови Гуменецької об'єднаної територіальної громади, Абдулкадирової Інни Григорівни, старости села Нігин, соціальний працівник та працівники культури сердечно привітали шанованих жінок, орденоносців, ветеранів праці…

Хай сонце гріє вам тепліше
І світять зорі золоті.
Хай 8 березня частіше
Буває в вашому житті.

8 березня в клубі села Улянівка зібралися односельці, щоб віддати данину любові й захоплення тим, до кого звертаємося в радості і печалі – нашим бабусям, матерям, сестрам – берегиням нашого роду.

Сьогодні ми вшановуємо жінку, найчарівніше творіння на землі. Адже завдяки їй світ наповнюється любов'ю та надією.

Отож, шановні жінки, прийміть побажання добра, удачі, успіху, завжди гарного настрою, відмінного здоров'я, успішної кар'єри, приємних компліментів і справжнього жіночого щастя.

Святкову програму підготували аматори села. З вітальним словом виступила староста села Мандзюк Євгена Іванівна.

Подвійне свято відбулося у Пудлівцях: вітали усіх жінок з днем весни, та творчий вечір колишнього художнього керівника Пудловецького СБК, а нині баяніста та учасника народного колективу «Мальви» – Люзняка Ігоря Олександровича з нагоди його 70-річчя від дня народження.

Односельчани розчулили ювіляра до сліз своїми привітаннями, але найкращим сюрпризом для нього було відеовітання найпершого учасника гурту «Юність», який свого часу створив Ігор Олександрович, та відеовітання земляка і однокласника – народного артиста України Хімяка В’ячеслава Антоновича.

відеопривітання 1, відеопривітанння 2 

8 березня у Пудловецькому ДНЗ "Журавлик".

Мамине свято
Я зустрічаю.
Я для матусі
Віршик вивчаю.
Я подарунок
Матусі роблю.
Я свою маму
Дуже люблю

7 березня в Голосківському клубі відбувся святковий концерт до дня 8 Березня. Учасники художньої самодіяльності своє мистецтво дарували місцевим мешканцям. Було підготовлено чудову святкову програму.

Концерт минув, але приємні враження і настрій залишились.

Хай навкруги цвіте бузок,
Та небо буде ясним;
І щоб життя було в жінок
Щасливим і прекрасним.

Аби завжди в душі у вас
Горів вогонь кохання;
І хай у цей весняний час
Здійсняться всі бажання.

На крилах пісні і весни

6 березня у Великозаліському сільському будинку культури відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 березня. З вітальним словом до присутніх звернулась староста сіл Великозалісся, Киселівки, Малозалісся Віра Чистяк. Багато теплих і ніжних слів прозвучало зі сцени про маму, жінку і бабусю. А працівники культури і аматори сцени радували глядачів своїми піснями. На закінчення програми діти подарували матерям, бабусям проліски.

Тематичний вечір: “Жінка – життя основа”

Теплий березневий промінь розбудив весну і настало довгоочікуване свято жінки. Святковий настрій панував у Вербецькому сільському клубі 07.03.2019 р. Матерям-героїням, вдовам, жінкам-ветеранам праці від імені голови сільської ради вручено подарунки.

Аматори сільської сцени, літературний гурток присвятили всім присутнім пісні, танці, гумор, привітання, бо ж воістину небесна і земна благословенна жінка.

До дня 8 березня староста сіл Голосків, Улянівка Є. І. Мандзюк з працівниками культури від імені голови Гуменецької ОТГ Абдулкадирової І. Г. вітали жінок матерів- героїнь, ветеранів праці. 

Україна. Жінка. Мати… Як багато значать ці слова для кожного з нас. Як глибоко западають в душу. Як гордо промовляємо їх.

В Міжнародний день жінок працівники культури та молодь села Нігин завітали на годину цікавих повідомлень «Берегині українського народу». Роль жінки в українській історії надзвичайно велика. У прогресивному поступі України вона завжди займала чільне місце. З часів трипільської культури жінки української землі стають авторитетами і майстринями у створенні матеріальних і духовних набутків суспільства. 

Тож ми сьогодні всіх привітаємо,
Щиро сьогодні всім побажаємо:
Щоб сонце світило мирно і ясно,
А наші жінки всі були прекрасні.

8 березня 2019 року в сільському клубі с. Малозалісся відбувся святковий концерт «Її величність жінка». 

Свято Бантика

7 березня у Абрикосівському садочку "Перлинка" пройшло веселе Свято Бантика. Хлопчики мали елегантні бантики на шиї, а дівчатка викликали захоплення своїми зачісками з бантиками. Запрошені на свято мами, бабусі, сестрички, татусі теж отримали цей веселий атрибут свята. Малята вітали своїх мам та бабусь з прийдешнім святом, декламували віршики, співали пісні, танцювали. Завідувач Галина Володимирівна Петрик та вихователь Валентина Гринжук також приєднались до поздоровлень, а клоуни Кльопа (кухар Леся Степанова) і Капризуля (помічник вихователя Юлія Буймістер) подарували усім учасникам свята масу позитиву: вони проводили конкурси для мам і татусів, тацювали з дітками.

У кінці свята дітки подарували мамам гарні подаруночки, які їм допомогли зробити їхні наставники.

Телепрограма "Світське життя у Абрикосівці"

8 березня учасники художньої самодіяльності с. Абрикосівка запросили своїх односельчан до сільського клубу відволіктися від повсякденних турбот і разом порадіти приходу весни. Проведене бліц-опитування показало, що найбільш доступним і улюбленим відпочинком у нас, як і раніше, залишається телевізор плюс диван, тому фірма "Соні-тіхоні" абрикосівського дитячого садочка " Перлинка" подарувала супертелевізор нового покоління! Це телевізор з великим інтерактивним екраном (сцена), об`ємним зображенням (ведучі - працівники ДНЗ Леся Степанова та Юлія Буймістер),з об`ємним звуком (за пульт відповідала художній керівник Валентина Гринжук). Глядачам було запропоновано подивитися телепередачу "Світське життя у Абрикосівці".

У рубриці "Новини" ведучі повідомили, що усі діти зранку вже привітали своїх мам, а у студію завітали вихованці садочка, які також привітали віршиками усіх присутніх жінок. Сашко Ярмолюк та Карина Гончарук заспівали пісеньки "Грицю, Грицю, до роботи" і "Усе починається з мами", Вероніка Чорна гарно заспівала пісеньку "Дощик, дощик накрапає", а коли до цих малят приєднався Давид Кащен, то вони виконали таночок під відому пісню "А ты меня любишь?". Завідувач ДНЗ "Перлинка" Галина Петрик вирішила не обмежуватись відео-привітанням і також особисто прибула до студії. Потім на відео-з`вязку з`явились іноземний посол ( завклубом Аліна Савенко) з перекладачем (Людмила Крижановська). Посол дуже багато сказав компліментів про українську жінку.

У рубриці "Хроніка села" вокальний гурт жінок "Подолянка" розповів як наші жителі полюбляють святкувати у пісні "Свято на селі".

У рубриці "Модний вирок" досвідчена бабуся (Леся Степанова) навчила внука (Ярика Степанова) як правильно одягатись на день народження до друга (Сценка "Бабуся і внук")

Людмила Сонячна (Крижановська) у "Прогнозі погоди" повідомила , що на території села очікуються опади у вигляді квітів і град поцілунків.

У рубриці "Правила життя" Іван Вишневський прочитав гуморестку П.Глазового "Золоті руки",його онук Євген - гуморестку "Мотоцикліст", Зоя Вишневька - гуморестку "Вигідна жінка",Людмила Лопушанська, Наталія Остафійчук, Галина Свирида і Любов Поліщук представили увазі глядачів сценку "Абітурієнтка", а Людмила Крижановська та Аліна Савенко - сценку "Панянка та Селянка".

Оксана Шиманська і Тетяна Поліщук так розрекламували новий Ж-МОБІЛЬ, що зразу ж з`явились бажаючі його придбати!

Шаленними оплесками проводжали глядачі Ірину Найдюк, яка прочитала монолог "Абонемент на фітнес".

Художній керівник Валентина Гринжук запропонувала подивитися іншу передачу - "Х-Фактор", де виступили гурт "Подолянка" з піснею "Кум-зараза" і гурт "Любава" з піснею "Мене милий зрадив вчора", але трансляцію прямого ефіру "Х-Фактора" було перервано екстренним повідомлення з прес-центру: "В Абрикосівці через магнітні бурі почалися сварки між невістками та свекрухами!" Цю сварку транслювали у прямому ефірі (пісня "Ой свекрухо" (гурти "Подолянка" і "Любава", солістка - Галина Сирида). Після цієї трансляції запросили до студії генерального директора каналу - старосту сіл Абрикосівка і Корчівка Оксану Костовську, яка запевнила, що це справді магнітні бурі так вплинули на жіночок, а насправді в Абрикосівці усі живуть мирно і побажала усім мирного неба, здоров`я, достатку, процвітання села.

Найцікавішою була рубрика "Підглянуто через вікно", у якій подружжя Вишневських показали сценку "Чоловік та жінка", після якої Іван вже із Галиною Свиридою виконали пісню "А ми з кумою ходим в баньку".

Наш абрикосівський канал прославляв українських жіночок за ніжність, вроду (пісня "Я просто королева" - гурт "Подолянка", солістка - Зоя Вишневська), тендітність ( пісня "Моя дієта" - гурт "Любава"), чарівність (пісня "Секс-бомби" - гурт "Подолянка").

Час біля інтерактивного екрану пролетів непомітно... Валентина Гринжук побажала усім якомога менше часу проводити біля телевізора і як можна більше уваги приділяти один одному і запропонувала усім разом заспівати пісню "Гуляй, село". 

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня, від імені голови Гуменецької ОТГ Абдулкадирової І.Г, староста села с.Слобідка-Гуменецька Блажко Ю.Й. та працівники культури Кодовбецька Я.Ю. Сороката І.М., медсестра Пюревич Л.І. привітали найстаршу жительку села, матерів героїнь, інваліда І групи, орденоносця із прекрасним святом. Побажали міцного здоров'я, злагоди, добробуту і простого жіночого щастя.

8 березня у Слобідко-Гуменецькому клубі проведено майстер-клас з декорування імбирного печива "Подарунок для матусі". Дітки із великим задоволенням, цікавістю та захопленням виконували свою роботу. Кожен фантазував над печивом і у всіх вийшов чудовий солодкий подарунок. 
 

10 березня у Колубаївському клубі проводився святковий концерт до Міжнародного жінгочого дня 8 березня, на свято були запрошені Вербецький колектив Ложкарів, які справили неповторне враження на глядачів, та викликали бурю приємних емоцій та спогадів від свята. Також наші не байдужі односельчани, які кожні свята радують нас своїми виступами, в цей день не забули про привітання наших односельчанок та просто красивих жінок.

Відео концерту у с.Колубаївці:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано