A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

43 сесія VII скликання від 15 лютого 2019 року

Дата: 22.02.2019 16:21
Кількість переглядів: 837

Перелік рішень
сорок третьої сесії сільської ради VІІ скликання
від 15 лютого 2019 року

Рішення 1 Про визнання повноважень депутата Гуменецької сільської ради по виборчому округу №11 с. Слобідка-Гуменецька.
Рішення 2 Звіт про виконання сільського бюджету за 2018 рік.
Рішення 3 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 4 Звіт сільського голови про роботу Гуменецької сільської ради за 2018 рік.
Рішення 5 Звіт про роботу старости села Думанів Бельзака Сергія Борисовича.
Рішення 6 Звіт про роботу старости села Слобідка-Гуменецька Блажко Юлії Йосипівни.
Рішення 7 Звіт про роботу старости сіл Вербка, Привороття Друге Мазура Анатолія Васильовича.
Рішення 8 Звіт про роботу старости сіл Голосків, Улянівка Мандзюк Євгени Іванівни.
Рішення 9 Звіт про роботу старости сіл Супрунківці, Тернавка Сосновського Валентина Леонідовича.
Рішення 10 Звіт про роботу старости села Нігин Сосули Олександра Миколайовича.
Рішення 11 Звіт про роботу старости села Пудлівці Сторожука Анатолія Васильовича.
Рішення 12 Звіт про роботу старости сіл Залісся Друге, Дубинка Сьомка Віталія Леонтійовича.
Рішення 13 Звіт про роботу старости села Колубаївці Хмелюка Дмитра Миколайовича.
Рішення 14 Звіт про роботу старости села Лисогірка Ціхоцького Анатолія Омеляновича.
Рішення 15 Звіт про роботу старости сіл Великозалісся, Киселівка, Малозалісся Чистяк Віри Михайлівни.
Рішення 16 Звіт про роботу старости сіл Абрикосівка, Корчівка Костовської Оксани Миколаївни.
Рішення 17 Звіт про роботу старости селища Сахкамінь Ляховецького В’ячеслава Анатолійовича.
Рішення 18 Звіт про виконання Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради за 2018 рік.
Рішення 19 Про виконання Програми захисту населення і територій Гуменецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2018 роки.
Рішення 20 Про виконання Програми благоустрою територій Гуменецької сільської ради за 2017-2018 роки.
Рішення 21 Про виконання Програми підтримки громадських формувань з охорони громадського порядку дотримання законності, боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень на території Гуменецької сільської ради за 2018 рік.
Рішення 22 Звіт про виконання Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради за 2018 рік.
Рішення 23 Про Програму забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, створення сприятливих умов платникам податків та належного їх обслуговування на 2019-2021 роки.
Рішення 24 Звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Гуменецької сільської ради за 2018 рік.
Рішення 25 Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 26 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 27 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації».
Рішення 28 Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 08.06.2018 року №5 «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік».
Рішення 29 Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 08.06.2018 року №13 «Про встановлення ставок земельного податку та надання пільг щодо сплати земельного податку, що сплачуються на території Гуменецької сільської ради на 2019 рік».
Рішення 30 Про надання згоди на укладення договору суборенди земельної ділянки.
Рішення 31 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 32 Про продаж комунального майна.
Рішення 33 Про надання згоди на поділ земельної ділянки.
Рішення 34 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 35 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 36 Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2019 рік.
Рішення 37 Про затвердження структури та граничної чисельності працівників апарату відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 38 Про затвердження показників для віднесення до груп за оплатою праці працівників клубних закладів Гуменецької сільської ради.
Рішення 39 Про виплату одноразової адресної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку.
Рішення 40 Про затвердження Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на території Гуменецької сільської ради.
Рішення 41 Про взяття на баланс та у комунальну власність Гуменецької сільської ради майна.
Рішення 42 Про надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.
Рішення 43 Про виготовлення детального плану території частини села Лисогірка.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Басок Тетяні Василівні.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Козак Ользі Володимирівні.
Рішення 46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Козак Ользі Володимирівні.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лаврентюку Василю Васильовичу.
Рішення 48 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лободі Миколі Миколайовичу.
Рішення 49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Микитюк Марії Григорівні.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Морозинському Володимиру Івановичу.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Петровській Галині Миколаївні.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Поволоцькому Олександру Тимофійовичу.
Рішення 53 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Поволоцькому Олександру Тимофійовичу.
Рішення 54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Хажинському Олександру Антоновичу.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кирилюк Марії Петрівні.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роговській Тетяні Леонідівні.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сороці Марії Миколаївні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Холошенко Юлії Миколаївні.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яцишиній Марії Олегівні.
Рішення 61 Про внесення змін до рішення тридцять восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 05.10.2018 року №36.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тофанюку Івану Миколайовичу.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Тофанюку Івану Миколайовичу.
Рішення 64 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мельник Людмилі Вікторівні.
Рішення 65 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мочкаль Надії Семенівні.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ткачуку Василю Володимировичу.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Басістій Галині Олександрівні.
Рішення 68 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Басістій Галині Олександрівні.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Беляєвій Нелі Володимирівні.
Рішення 70 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бойко Євгені Миколаївні.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Луцику Володимиру Михайловичу.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Марунчаку Ігорю Миколайовичу.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Петренко Анатолію Дмитровичу.
Рішення 74 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Рибіцькій Юлії Михайлівні.
Рішення 75 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Фалендиш Оксані Михайлівні.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Яворському Віктору Сігізмундовичу.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Комарницькому Олегу Івановичу.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Холошенко Юлії Миколаївні.
Рішення 79 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 80 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 81 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Волинець Валерію Васильовичу.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Скалецькій Оксані Леонідівні.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бетлінській Тамарі Василівні.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Небесному Миколі Миколайовичу.
Рішення 86 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 87 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 88 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Цішковському Миколі Борисовичу.
Рішення 89 Про виконання плану роботи сільської ради за ІІ півріччя 2018 року.
Рішення 90 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 91 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 92 Про надання відпустки сільському голові.
Рішення 93 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Расевич Валентині Іванівні.
Рішення 94 Про виготовлення детального плану території частини села Нігин.
Рішення 95 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 96 Про погодження надання земельної ділянки гр. Якубаш Наталії Михайлівні площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Голосків Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 97 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення 98 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 99 Про виділення коштів з сільського бюджету Гуменецької сільської ради.
Рішення 100 Про співфінансування коштів з місцевого бюджету на реконструкцію дитячого садка по вул. Центральна, 13 в с. Вербка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області
Рішення 101 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 102 Про утворення аукціонної комісії
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано