A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Команда «Лідер» Гуменецької ОТГ – чемпіон Кам’янець-Подільського району з футзалу 2019 року

Дата: 19.02.2019 23:33
Кількість переглядів: 762

Фото без опису

З 9 по 17 лютого у фізкультурно-оздоровчому комплексі проходив чемпіонат Кам’янець-Подільського району з футзалу серед команд першої ліги. У змаганнях взяла участь команда «Лідер» Гуменецької ОТГ.

У першому турі «Лідер» зустрівся з довжоцьким «Феніксом». Гра видалась досить цікавою та закінчилась з рахунком 2:2. Старт для нашої команди видався не зовсім вдалим.

У другому турі суперником «Лідера» був орининський «Колос». Уже в першому таймі гравці нашої команди зробили рахунок 3:0, а у другому таймі довели матч до перемоги 4:2.

У третьому турі «Лідер» зустрівся з нефедівською «Студеницею». Клас гравців з Гуменецької ОТГ виявився набагато вищим, як результат рахунок 12:3 на користь «Лідера».

Четвертий тур звів двох фаворитів змагань. Зустрілись «Лідер» Гуменецька ОТГ та «Октава» Слобідка-Рихтівська. Набагато активніше гру розпочали гравці «Октави», які на перших хвилинах зробили рахунок 2:0. Після взятого тайм-ауту гравці «Лідера» вирівняли гру та все ж перший тайм закінчився з рахунком 3:2 на користь «Октави». Для того щоб продовжувати боротьбу за чемпіонство нашій команді була потрібна тільки перемога. Другий тайм видався ще більш напружений та драматичний, футзалісти Гуменецької ОТГ зуміли не тільки зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу. Отже 4:3 на користь «Лідера».

Далі були дві перемоги над староушицьким «Дністром» 3:1 та слобідо-кульчіївецьким «Колосом» 6:3.

У другий рік поспіль команда «Лідер» Гуменецької ОТГ стала чемпіоном Кам’янець-Подільського району з футзалу. Далі у планах нашої команди спробувати свої сили у вищій лізі чемпіонату та обласних змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано