A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

41 сесія VII скликання від 21 грудня 2018 року

Дата: 02.01.2019 09:41
Кількість переглядів: 992

Перелік рішень
сорок першої сесії сільської ради VІІ скликання
від 21 грудня 2018 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.
Рішення 2 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 3 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік сільському голові.
Рішення 4 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік секретарю сільської ради.
Рішення 5 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості сіл Абрикосівка, Корчівка.
Рішення 6 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості сіл Великозалісся, Малозалісся, Киселівка.
Рішення 7 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості сіл Вербка, Привороття Друге.
Рішення 8 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості сіл Голосків, Улянівка.
Рішення 9 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості села Думанів.
Рішення 10 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості сіл Залісся Друге, Дубинка.
Рішення 11 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості села Колубаївці.
Рішення 12 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості села Лисогірка.
Рішення 13 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості села Нігин.
Рішення 14 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості села Пудлівці.
Рішення 15 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості селища Сахкамінь.
Рішення 16 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості села Слобідка-Гуменецька.
Рішення 17 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2019 рік старості сіл Супрунківці, Тернавка.
Рішення 18 Про комплексну Програму соціального захисту населення Гуменецької сільської ради на 2019-2021 роки.
Рішення 19 Про затвердження Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 20 Про затвердження Програми підтримки громадських формувань з охорони громадського порядку дотримання законності, боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень на території Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 21 Про затвердження Програми навчання та підвищення кваліфікації працівників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів, керівників комунальних підприємств, установ і організацій Гуменецької сільської ради на 2019-2020 роки.
Рішення 22 Про Програму захисту населення і територій Гуменецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2020 роки.
Рішення 23 Про затвердження Програми «Безпечна громада» Гуменецької сільської ради на 2019-2020 роки.
Рішення 24 Про затвердження Програми благоустрою територій Гуменецької сільської ради на 2019-2020 роки.
Рішення 25 Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 26 Про Програму підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 27 Про затвердження штатного розпису сільської ради на 2019 рік.
Рішення 28 Про преміювання працівників апарату Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2019 році.
Рішення 29 Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2019 рік.
Рішення 30 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування  (надання соціальних послуг)» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2019 році.
Рішення 31 Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 32 Про затвердження штатного розпису комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 33 Про преміювання працівників комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2019 році.
Рішення 34 Про затвердження штатного розпису Місцевої пожежної команди села Гуменці на 2019 рік.
Рішення 35 Про преміювання працівників Місцевої пожежної команди села Гуменці до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2019 році.
Рішення 36 Про внесення змін до структури  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 37 Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 38 Про преміювання працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2019 році.
Рішення 39 Про сільський бюджет на 2019 рік.
Рішення 40 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 41 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 42 Про перепрофілювання об’єктів нерухомості.
Рішення 43 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до  переліку об’єктів, що підлягають приватизації будівлі з складом.
Рішення 44 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до  переліку об’єктів, що підлягають приватизації будівлі з сараєм.
Рішення 45 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації будівлі.
Рішення 46 Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 47 Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Расевичу Миколі Івановичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сосновському Валентину Леонідовичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Теплюку Сергію Олеговичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Холодюк Любові Олександрівні.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Холодюк Любові Олександрівні.
Рішення 53 Про погодження надання земельної ділянки гр. Теслюк Олександру Анатолійовичу площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бобровському Антону Івановичу.
Рішення 55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кремінській Ірині Борисівні.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Павлюку Денису Васильовичу.
Рішення 57 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сварнику Василю Михайловичу.
Рішення 58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Старічок Діані Василівні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в селі Голосків.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі.
Рішення 61 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в селі Абрикосівка, провулок Шевченка, 8-В.
Рішення 62 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в селі Голосків, вулиця Коцюбинського, 8А.
Рішення 63 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в селі Супрунківці, вулиця Олександра Ковальчука, 17.
Рішення 64 Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради VІI скликання від 10.11.2010 року №8 «Про обрання голів постійних комісій Гуменецької сільської ради VII скликання та затвердження їх персонального складу».
Рішення 65 Про план роботи сільської ради на І півріччя 2019 року.
Рішення 66 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 67 Про скорочення штату працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 68 Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
Рішення 69 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 70 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Залісся Друге, вулиця Кармалюка, 18.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Цішковській Аліні Дмитрівні.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дубовенко Людмилі Михайлівні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Дубовенко Людмилі Михайлівні.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Завадському Миколі Володимировичу.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тхоржевській Емілії Віталіївні.
Рішення 77 Про проведення інвентаризації земельних ділянок.
Рішення 78 Про затвердження проектів, що будуть реалізовані за рахунок коштів субвенції з державного бюджету бюджету Гуменецької сільської ради на формування інфраструктури об’єднаної громади.
Рішення 79 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради.
Рішення 80 Про затвердження Положення про преміювання працівників структурного підрозділу «Забезпечення діяльності інших навчальних закладів у сфері освіти» відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 81 Про затвердження Положення про преміювання керівників, працівників, робітників закладів освіти Гуменецької сільської ради та працівників відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 82 Про затвердження Положення про преміювання керівників, працівників та робітників культурних, бібліотечних та музейних закладів Гуменецької сільської ради.
Рішення 83 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 84 Про виділення коштів з сільського бюджету Гуменецької сільської ради.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Слободяну Сергію Анатолійовичу
Рішення 86 Про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2019 рік
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано