A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 29.12.2018 11:53
Кількість переглядів: 782

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, в усі сфери людського життя. Що зимові свята подарують нам те, чого найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні.

Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень.

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в кожному куточку нашої громади життя таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

Для усіх нас 2018 рік був сповнений нелегких випробувань і все таки, – він став важливим щаблем у відродженні духовного та соціального потенціалу громади.

Бажаю всім, щоб у 2019 році здійснилися Ваші гарні задуми та сподівання, нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік наступаючий.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Голова Гуменецької сільської ради Інна Григорівна Абдулкадирова,
депутатський корпус та старости


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано