A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Святий Миколай ти про нас не забувай

Дата: 19.12.2018 21:14
Кількість переглядів: 1601

с.Пудлівці, с.Малозалісся, с.Гуменці, с.Слобідка-Гуменецька, с.Великозалісся, Залісся-2 НВК

Фото без опису

Завітав Святий Миколай також у село Пудлівці в дитячий садок "Журавлик". До Миколая Чудотворця долучилися підприємці нашого села: Маньковські Тарас та Людмила, Ковальчук Віктор, Корчисті Вадим та Олег, а також депутат села Фабіянов Сергій, староста села та діловод, працівники культури.

Вони подарували дитячі ігри та солодощі. Дітки були дуже задоволені, вони охоче слухали розповідь про Миколая, розповідали віршики та співали пісень. А на завершення дітки загадали бажання, щоб на другий рік Миколай знов прийшов до них, та пообіцяли що будуть слухняними і чемними...

Хочу я побачить чудо
І сьогодні спать не буду.
Довго-довго я не спав:
Все чекав, чекав, чекав…
Починаю вже дрімати…
Миколай зайшов в кімнату,
Він схилився наді мною
І лоскоче бородою.
Щось тихесенько шепоче.
Хочу я відкрити очі,
Та не можу, мабуть, сплю.
Миколая я люблю! 

Фото без опису

Напередодні Дня Святого Миколая діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному.

Це довгожданий день року, адже невідомо, що на тебе чекає – подарунок, а чи може різочка?! Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку.

Святий Миколай не оминув і село Малозалісся. Він приніс найменшим жителям села святкові подарунки. 

Фото без опису

День Святого Миколая – це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки.

Для дітей села Гуменці працівники Гуменецького будинку культури та КЗ «Гуменецька публічна бібліотека» підготували театралізоване дійство, діти порадували своїх батьків виступами, грали в конкурси, отримали від Святого Миколая новорічні подарунки та призи. Святий Миколай побажав діткам, їхнім батькам, та усім присутнім в залі здоров’я, теплоти та любові, а життя щоб було яскраве. По закінченню дійства відбувалася дитяча дискотека. 

Фото без опису

Через поле, через гай 
Йде до діток Миколай 
У білесенькій торбинці 
Він для всіх несе гостинці.

19 грудня від імені голови Гуменецької ОТГ Абдулкадирової І.Г. та СТзОВ "Гуменецьке" староста села Слобідка-Гуменецька Блажко Ю.Й. та працівники культури Кодовбецька Я.Ю. та Сороката І.М. солодкими подарунками привітали діток. Побажали їм відмінних успіхів, міцного здоров’я, гарних оцінок і благополуччя. 

Фото без опису

«По вкраїні з краю в край, ходить Святий Миколай»

Від хатинки до хатинки
Ходить Миколай —
Кожушок чарівний,
Срібна борода.
Він несе дарунки
Діточкам малим
І любов дарує
Українцям всім!

День Святого Миколая в Україні кожного року відзначають 19 грудня. За традицією, цієї ночі діти отримують подарунки під подушками. Тому вони вірять у диво, звершуване Святим Миколаєм і вчаться в святого бути милосердними.

19 грудня завітав Святий Миколай і в сільський будинок культури с. Великозалісся. Він своїми гостинцями пригостив діток. А вони розказували для Миколая вірші, відгадували загадки, відповідали на запитання святкової вікторини. 

Фото без опису

Свято Миколая в Заліському-2 НВК

По дорозі йде дідусь з купою пакунків –
Це несе вже Миколай дітям подарунки.
А хто буде маму й татка слухати щоденно, 
То до того Миколай прийде недаремно.

Незалежно від віку людина вірить в чудеса. От і наші найменші вихованці надіслали лист святому Миколаю, в якому описали якими чемними, добрими і слухняними вони були цілий рік, а отже, без сумніву, заслуговують на подарунки. Допомагала писати листа вихователь Тетяна Сергіївна.

І ось 19 грудня святий Миколай завітав до садочка. І, як належить, з солодкими подарунками. Дітки весело провели час: розказували віршики, грали в ігри і запрошували святого Миколая навідатись до них і в наступному році.

Веселим день святого Миколая був і в наймолодших школярів. Разом з вихователем групи продовженого дня Світланою Анатоліївною вони змагались, розважались, а свято закінчилось справжньою дискотекою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано