A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

40 (позачергова) сесія VII скликання від 30 листопада 2018 року

Дата: 07.12.2018 12:13
Кількість переглядів: 773

Перелік рішень
сорокової (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання 
від 30 листопада 2018 року
 

Рішення 1 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 30 серпня 2018 року №2.
Рішення 2 Про внесення змін до Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2018 рік.
Рішення 3 Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.
Рішення 4 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про внесення змін до структури комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та затвердження її у новій редакції.
Рішення 7 Про внесення змін до складу комісії з питань прийняття на безкоштовне обслуговування до комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» громадян, які мають рідних, що повинні забезпечити їм догляд і допомогу.
Рішення 8 Про надання дозволу комунальній установі «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 9 Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності.
Рішення 10 Про звільнення від сплати пайової участі у розвитку інфраструктури села Думанів.
Рішення 11 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Синиці Олександру Дмитровичу.
Рішення 12 Про припинення приватизації Екскаватора ЕО-2621В.
Рішення 13 Про затвердження детального плану території частини села Супрунківці.
Рішення 14 Про затвердження детального плану території частини села Лисогірка.
Рішення 15 Про надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.
Рішення 16 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі.
Рішення 18 Про погодження надання земельної ділянки гр. Просяному Ростиславу Васильовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Васильєвій Ірині Петрівні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Джус Галині Михайлівні.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Джус Галині Михайлівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кабинець Євгенії Андріївні.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Каспрук Лілії Олексіївні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Карпенко Олені Модестівні.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Наталії Василівні.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мельник Наталії Василівні.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пашковській Надії Володимирівні.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Пашковській Надії Володимирівні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Підгородецькій Любов Йосипівні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стадніку Василю Володимировичу.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Стадніку Василю Володимировичу.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фаськевич Ларисі Іванівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Фаськевич Ларисі Іванівні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Швецю Віктору Михайловичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мартинович Тетяні Сергіївні.
Рішення 36 Про внесення змін до рішення тридцять восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 05.10.2018 року №42.
Рішення 37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Богдановій Леоніді Йосипівні.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Яблонській Людмилі Михайлівні.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бикову Михайлу Борисовичу.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стоцькій Олені Володимирівні.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Тарасовій Інні Григорівні.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Горному Руслану Володимировичу.
Рішення 43 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Криворучко Людмилі Андріївні.
Рішення 44 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Наконечній Олені Степанівні.
Рішення 45 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лаврентюку Василю Васильовичу.
Рішення 46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Басок Тетяні Василівні.
Рішення 47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Коцюбанському Анатолію Олександровичу.
Рішення 48 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бойко Валентині Василівні.
Рішення 49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сторожук Валентині Костянтинівні.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Беляєвій Нелі Володимирівні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Максюті Роману Ігоровичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Марунчаку Ігорю Миколайовичу.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Петренку Анатолію Дмитровичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сулятицькій Ганні Антонівні.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Цішковському Миколі Борисовичу.
Рішення 56 Про погодження надання земельної ділянки гр. Довгополу Павлу Григоровичу площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Недокус Тетяні Миколаївні.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Недокус Тетяні Миколаївні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Букрієнко Яніні Іванівні.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Букрієнко Яніні Іванівні.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазур Світлані Володимирівні.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лівіцькому Віктору Сергійовичу.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднару Леоніду Івановичу.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фаськевич Ларисі Іванівні.
Рішення 65 Про виділення матеріальної допомоги.
Рішення 66 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 67 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 68 Про затвердження Положення комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано