A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу з проведення експертної оцінки майна

Дата: 09.11.2018 09:48
Кількість переглядів: 920

КОМІСІЯ З ВІДБОРУ СУБ'ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 
ГУМЕНЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу з проведення експертної оцінки майна

1.Дата проведення конкурсу: 26.11.2018р.; час проведення конкурсу: 09:00 (об’єкт №2.1), 09:30 (об’єкт №2.2.), 10:00 (об’єкт № 2.3), 10:30 (об’єкт №2.4) місце проведення конкурсу: Гуменецька сільська рада, загальний відділ, (вул. Першотравнева 69, с. Гуменці, Кам’янець-Подільський р-н., Хмельницька область).

2.Відомості про об’єкти оцінки та їх порядкові номера:

2.1.Будівля і сарай. Загальна площа: будівля-118,6 м.кв., сарай-32 м.кв. Знаходиться за адресою: с. Супрунківці, вул. Олександра Ковальчука, 17, Кам’янець-Подільського р-ну, Хмельницької обл.;

2.2.Нежитлова будівля. Загальна площа: 335,6 м.кв. Знаходиться за адресою: с. Залісся Друге, вул. Кармалюка, 18, Кам’янець-Подільського р-ну, Хмельницької обл.;

2.3.Будівля. Загальна площа: частина будівлі-84,5 м.кв., частина будівлі-225,3 м.кв., будівля з надбудовою-90,9 м.кв. знаходиться за межами с-ща Сахкамінь, вул. Залізнична, 6, Кам’янець-Подільського р-ну, Хмельницької обл.;

2.4.Будівля і склад. Загальна площа: будівля-460,2 м.кв., склад-131,9 м.кв. Знаходиться за адресою: с. Абрикосівка, провулок Шевченка, 8-В, Кам’янець-Подільського р-ну, Хмельницької обл.

3.Кінцевий термін подання документів: не пізніше п’яти робочих днів до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

4.Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд Комісії:

-заява на участь у конкурсі за встановленою формою (затвердженно рішенням сесії Гуменецької сільської ради № 7 від 24.06.2016р. (оприлюднено на сайті https://gumenetska-gromada.gov.ua/)).До заяви додаються:

-копія установчого документа суб'єкта оціночної діяльності (претендента);

-копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

-копія сертифікату суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

-інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо досвіду його роботи, кваліфікації та особистого досвіду оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

5.Вимоги до конкурсної пропозиції: конкурсна пропозиція подається претендентами в запечатаному конверті і повинна містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

6.Місцезнаходження комісії: Гуменецька сільська рада, загальний відділ, (вул. Першотравнева 69, с. Гуменці, Кам’янець-Подільський р-н., Хмельницька область)/ тел. 75-9-10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано