A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Осінні розваги в Лисогірському ДНЗ «Перлинка»

Дата: 07.11.2018 09:14
Кількість переглядів: 939

Фото без опису

Наприкінці жовтня у дитсадках нашої громади традиційно відбуваються навчально-розважальні заходи – Свято осені. Такий захід провели вихованці Лисогірського ДНЗ «Перлинка». Яскраві та оригінальні костюми дошкільників, тематично оздоблена зала створили незабутню атмосферу.

На святі, яке відвідали батьки, бабусі з дідусями, педагоги й усі охочі, вихованці закладу зустрілися зі щедрою Осінню, співали пісень, танцювали, декламували вірші.

З-поміж іншого до уваги присутніх були представлені осінні творчі роботи дітей з їхніми батьками.

Свято залишило гарні враження. Дуже приємно спостерігати, як дітки розкривають свої таланти. Дякуємо усім причетним до організації заходу.

Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці. Саме тому так важливо, щоб вихователі в дитячому садку створили емоційно-позитивний настрій, естетичний розвиток, познайомили дошкільнят з рідною природою, навчили змальовувати всі фарби осінньої краси. З такою метою був проведений ще один осінній захід, завдяки йому було створено веселий настрій та яскраві емоції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано