A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вечірка на Хеловін

Дата: 29.10.2018 13:15
Кількість переглядів: 1024

с.Гуменці, с.Слобідка-Гуменецька

Фото без опису

28 жовтня у Гуменецькому СБК, напередодні свята Хеловіна, відбулася розважальна програма «Halloween party». Хоча це свято не є державним святом навіть в англомовних країнах, проте його святкують дуже широко.

У розважальній програмі взяли участь діти різної вікової категорії. Для них були представлені такі види розваг: ігри, конкурси, загадки, танцювальні батли, запальна дискотека.

Також діти виготовляти декорації своїми руками, вироби з яблук і вирізання гарбузів. Гарні малюнки на тематику Хелловіна, прикрасили стіни залу. Всі гості активно брали участь і отримували солодкі подарунки від Гуменецького СБК. Заключним завданням було дефіле в святкових костюмах, де гран-прі отримав Адамович Вадим. Оцінювали, директор Гуменецького СБК – Богданова Тетяна, бібліотекар села Гуменці – Гужальська Неля та жителька села – Намок Олена. Розважальну програму підготувала художній керівник Гуменецького СБК – Юрчук Ольга, а музичний супровід надав звукорежисер – Чупрун Ігор. (усі фото після статті)

Фото без опису

29 жовтня у Слобідко-Гуменецькому клубі працівниками культури Кодовбецькою Я.Ю. та Сорокатою І.М. для учнів 5 класу ЗОШ 6 організовано вечірку у стилі "Хелоуін"

Захід пройшов надзвичайно цікаво, розважально і весело. Також ізюминкою вечірки стали Бабуся Ягуся та Нічна Фея.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано