A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

38 (позачергова) сесія VII скликання від 05 жовтня 2018 року

Дата: 12.10.2018 14:31
Кількість переглядів: 1080

Перелік рішень тридцять восьмої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 05 жовтня 2018 року 

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.
Рішення 2 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про безоплатну передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про визнання аварійним будинку бібліотеки в селі Голосків.
Рішення 6 Про передачу на баланс сільської ради з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» основних засобів.
Рішення 7 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації автомобіля ГАЗ 5312.
Рішення 8 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації екскаватора ЕО-2621В.
Рішення 9 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації автомобіля ГАЗ 5327.
Рішення 10 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації будинку бібліотеки.
Рішення 11 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації адміністративного приміщення (контори).
Рішення 12 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації приміщення добудови до адміністративного приміщення.
Рішення 13 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації приміщення механічного цеху.
Рішення 14 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації будинку школи і сараю.
Рішення 15 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації» шляхом включення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації будинку школи і складу.
Рішення 16 Про придбання у комунальну власність Гуменецької об’єднаної територіальної громади нежилого приміщення.
Рішення 17 Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 8 червня 2018 року «Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік».
Рішення 18 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в селі Гуменці.
Рішення 19 Про передачу з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму спортивного залу в селищі Сахкамінь.
Рішення 20 Про затвердження переліку об’єктів, на яких порушники закону будуть виконувати суспільно корисні роботи, та видів таких робіт.
Рішення 21 Про розроблення схеми планування території Гуменецької сільської ради, генеральних планів і планів зонування населених пунктів та надання дозволу на проведення топографо-геодезичних робіт по створенню та актуалізації картографічної основи територій.
Рішення 22 Про затвердження детального плану території частини села Лисогірка.
Рішення 23 Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 08.06.2018 року №13.
Рішення 24 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 25 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 30.08.2018 року №71.
Рішення 26 Про внесення змін до рішення двадцятої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 03.05.2017 року №19.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Божко Зої Василівні.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Божко Зої Василівні.
Рішення 29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Хапко Валерію Миколайовичу.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бойко Валентині Василівні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бурковській Броніславі Климентівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Копиловій Діні Михайлівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Котик Оксані Миколаївні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Пазюк Галині Федорівні.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федоренко Наталії Петрівні.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Щербатій Олені Вікторівні.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Щербатій Олені Вікторівні.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Соколан Ніні Миколаївні.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Соколан Миколі Сергійовичу.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бамбуляку Валерію Юхимовичу.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бамбуляку Валерію Юхимовичу.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Богдановій Леоніді Йосипівні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Богдановій Леоніді Йосипівні.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Качуришину Миколі Алімовичу.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Костовському Руслану Володимировичу.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Краковецькому Олегу Борисовичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Краковецькому Олегу Борисовичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Морозинському Володимиру Івановичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Свідерській Катерині Миколаївні.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шупрович Валентині Петрівні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шупрович Валентині Петрівні.
Рішення 52 Про погодження надання земельної ділянки гр. Якимчуку Миколі Миколайовичу площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Голосків Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 53 Про погодження надання земельної ділянки гр. Боднару Володимиру Віталійовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бартків Ігорю Михайловичу.
Рішення 55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бикову Михайлу Борисовичу.
Рішення 56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шевченку Костянтину Сергійовичу.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Расевич Валентині Іванівні.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Расевич Валентині Іванівні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Расевич Валентині Іванівні.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Расевич Валентині Іванівні.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сторожук Валентині Костянтинівні.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сторожук Валентині Костянтинівні.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі.
Рішення 64 Про надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції до Дня захисника України.
Рішення 65 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 66 Про припинення повноважень депутата сільської ради.
Рішення 67 Про передачу у 2019 році з сільського бюджету Гуменецької сільської ради до районного бюджету Кам’янець-Подільського району медичної субвенції з державного бюджету
Рішення 68 Про створення комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області
Рішення 69 Про виділення коштів з сільського бюджету Гуменецької сільської ради
Рішення 70 Про виділення коштів з сільського бюджету Гуменецької сільської ради
Рішення 71

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано