A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День Вчителя (+відео)

Дата: 08.10.2018 13:58
Кількість переглядів: 1846

Фото без опису

Концерт до Дня вчителя в будинку культури с.Гуменці (+відео);
привітання вчителя в с.Лисогірка

День Вчителя – це світле свято, на яке очікують як учні, так і вчителі. Це можливість щиро висловити свої почуття і сказати приємні слова, вшанувати педагогів за їх відданість і витримку в нелегкій щоденній роботі.

Це свято можна назвати одним із найбільш шанованих у даній фаховій галузі.

В житті багато вчителів. Кожного, хто дав певні знання, чомусь навчив, вказав на помилки, показав вірних шлях у різноманітних життєвих ситуаціях – можна назвати вчителем. Звичайно, велике значення у житті будь-якої людини відіграють шкільні вчителі. Саме у школі починається своєрідний шлях у доросле життя, з’являються перші навички вирішувати певні проблеми.

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. В 2018 році 7 жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 
Відбулося таке свято 5 жовтня і в Гуменецькій ОТГ. В глядацькому залі Гуменецького сільського будинку культури зібрався весь педагогічний колектив та працівники усіх закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної та позашкільної освіти Гуменецької ОТГ. Працівники культури об’єднаної територіальної громади підготували чудові концертні номери й привітання.

З вітальними словами звернулася до працівників освіти голова Гуменецької сільської ради Інна Григорівна Абдулкадирова та начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Ліля Олексіївна Срібняк.

Почесними грамотам був відмічений трудовий шлях освітян.

Вітаємо зі Всесвітнім днем вчителя та хочемо побажати впевненості, витримки, міцного здоров’я та міцних сил. Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай Ваша душа з кожною миттю познає смак щастя.

Щастя і здоров’я міцного! Учнів вдячних! 
Чистих світанків, сонячних ранків! 
Промінь сонця в кожне віконце! 
Ніжної ласки, душевної казки, 
Щастя без ліку і довгого віку!

(дивіться відео концерту після статті)

Фото без опису

В селі Лисогірка з "Днем вчителя" вітали Баллу Валерія, який працює в Колубаївській школі, що знаходиться на території Гуменецької ОТГ.

Від усього серця бажаємо щастя, здоров’я, терпіння в нелегкій праці. Вчителя вітали працівник культури Грецька Л. та діти, які прийшли на репетицію концерту до Дня козацтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано