A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День дошкілля у садочках

Дата: 28.09.2018 15:04
Кількість переглядів: 1483

с. Абрикосівка, с. Залісся Друге, с. Лисогірка (доповнено 01.10.2018), с.Нігин:

Фото без опису

27 вересня Україна святкує День Дошкілля. Це свято для всіх дітей, які відвідують садочок і всіх дорослих, які працюють у закладах дошкільної освіти. Веселим і захоплюючим стало проведення цього свята у Абрикосівському садочку «Перлинка». Малята декламували віршики про садочок, дякували за любов і турботу завідувачу Петрик Галині Володимирівні, вихователю Гринжук Валентині Павлівні, помічнику вихователя Буймістер Юлії Іванівні, кухарю Степановій Лесі Алімівні.

Не обійшлося, звичайно, без танців та пісень. Активними учасниками свята стали батьки вихованців. Наприкінці свята чарівна Фея пригостила малюків солодощами та фруктами.

Фото без опису

День дошкілля в ДНЗ «Метелик» Залісько-2 НВК

Знову осінь. Багряно – листопадна, відкрита усім вітрам.

А що є найпримітнішим цієї пори у календарі – це свято освітян – Всеукраїнський день дошкілля. Хоча свято це й молоде, та встигло вже стати народним. Мабуть, тому, що всі ми родом з Країни дитинства. І так важливо, щоб дитинство кожного малюка було світлим, радісним і творчим.

Це свято – особливе. Для людей, які прийшли в освіту не випадково, а за покликом душі, це свято важливіше за власний день народження. Вважаю вихователів – найталановитішими людьми. Адже наша професія поєднує в собі так багато: таланти лагідної матері і дослідника світу, актора і художника, поета і майстра на всі руки. Саме ми закладаємо основи людяності, готуємо вихованців до життя, яке сьогодні часто так швидко змінюється. Адже без нас – вихователів, вчителів – не було б фахівців у жодній іншій галузі.

Зі святом вас, дорогі працівники дошкілля! Будьте здорові і щасливі!

Фото без опису 
Фото без опису

У селі Лисогірка староста села Ціхоцький А.О., завклуб Грецька Л.В. та діловод Бала Є.П. привітали колектив дитячого садочка "Перлинка" з професійним святом – Днем Дошкільної освіти.

Жовкне листя у вересні
Біжать Ваші рок
Але кожен випуск всіх дітей
Ви пам’ятаєте завжди
І немає людей щасливіших,
Ніж ті, хто виховав дітей.
Нагородою їм буде завжди,
Посмішки дитячої краса
З "Днем Вихователя дитячого садка"!


День вихователя та дошкільних працівників − свято присвячене усім дошкільним педагогам, щоб суспільство змогло більше звернути увагу на дитячий садок і на дошкільне дитинство в цілому.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в цьому віці формується особа, і закладаються основи здоров`я. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу. З допомогою своїх вихователів дошкільники пізнають світ.

28 вересня 2018 р. колектив Лисогірського ДНЗ «Перлинка» відзначав День Дошкілля. Відбулось родинне свято колективу, з нагоди Дня працівників дошкільної освіти. Колектив яскравими виступами вітали дітки. З теплими словами привітання до всіх присутніх звернулась завідуюча – Скрибанова К.А.

Хочеться побажати колективу, який працює так злагоджено, творчо, дружньо, тільки тепла, радості та довгих-довгих років.

Фото без опису 25 вересня працівники культури привітали працівників Нігинського дошкільного закладу «Білочка» із професійним святом. Побажали їм успіхів у всіх їхніх задумах і починаннях. Щоб дні були сповненні світлом, благородством і теплом. Нехай дітки ще малі, але час летить швидко. І робота кожного з Вас обов’язково буде винагороджена в їх вчинках і думках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано