A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Готуємося до свята села Нігин

Дата: 20.09.2018 11:43
Кількість переглядів: 969

Фото без опису

Незабаром свято села у Нігині. 

Працівники культури завершують усі приготовлення до свята.

Фото без опису

Тижнем раніше відмічали Міжнародний день грамотності – цей день є для нас своєрідним нагадуванням про те, що ми не має права розглядати освіту як щось, що існує природно саме по собі. Освіта, помножена на терпіння і здібності, дозволяє досягнути значних результатів у будь-якій сфері людського життя.

8 вересня працівники культури села Нігин запросили на інформаційну годину «Грамотність – запорука успіху людини» жителів села, де старші розповіли як важливо, цікаво і корисно бути освіченим і грамотним – а значить успішним і багатим – щоб діти розвивали, завдяки знанням і грамотності, свої творчі здібності.

Фото без опису

Літературна зустріч «Патріарх краєзнавства Подільського»

5 вересня виповнилося 105 років від дня народження Тамари Андріївни Сис-Бистрицької, яку по праву називали «живою енциклопедією краєзнавства. Історик, краєзнавець, музеєзнавець, фольклорист, етнограф, екскурсовод – такі її іпостасі так її називали протягом багатьох років на Поділлі і за його межами.

Працівники культури села Нігин запросили на заочну літературну зустріч з патріархом краєзнавства Подільського юних користувачів бібліотеки. Розповіли про невтомну, цікаву і кропітку працю по збиранню пісень, легенд, казок, усмішок, приповідок, притч, заклинань. Із книги «Перлини Товтрів – Медоборів» згадали легенду, яка відноситься до історії нашого села – «Весілля під Товтрами».

Завдяки творчому спадку Тамари Андріївни ми краще знаємо нетлінну спадщину нашого народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано