A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Інформаційна зустріч для учасників АТО

Дата: 20.07.2018 15:10
Кількість переглядів: 1066

На базі Гуменецької сільської ради спеціалістами комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» була організована інформаційна зустріч учасників антитерористичної операції з представниками установ та організацій різних галузей, яка відбулася 20 липня 2018 року в приміщенні будинку культури с.Гуменці.

Зустріч відбулася в діалоговому форматі, в ході якої запрошені отримали відповіді на хвилюючі їх запитання як колективно, так і в приватних бесідах з фахівцями. Так, від психіатра вищої категорії Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні В.О. Войцеховського присутні отримали консультацію медичного характеру, зокрема, щодо оздоровлення та психологічної реабілітації учасників АТО та їх сімей. Фахівець Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру зайнятості С.В. Соболь ознайомила з ситуацією, що склалася на ринку праці та з переліком існуючих вакансій на сьогодні. На актуальні для присутніх питання, що стосуються земельного законодавства, розгорнуту інформацію надала начальник відділу земельних відносин та комунальної власності Гуменецької сільської ради Н.С. Сороката.

Фото без опису Сподіваємось, що інформація, яку отримали запрошені гості, була для них корисною і змістовною та чекаємо на нові зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано