A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

35 сесія VII скликання від 08 червня 2018 року

Дата: 14.06.2018 14:12
Кількість переглядів: 1009

Перелік рішень тридцять п’ятої сесії сільської ради VІІ скликання від 08 червня 2018 року

Рішення 1

Про добровільне приєднання до об’єднаної територіальної громади.

Рішення 2

Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Гуменецької сільської ради на 2016-2018 роки.

Рішення 3

Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.

Рішення 4

Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.

Рішення 5

Про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік.

Рішення 6

Про внесення змін до Положення про оренду комунального майна Гуменецької об’єднаної територіальної громади.

Рішення 7

Про оренду комунального майна.

Рішення 8

Про продаж земельної ділянки.

Рішення 9

Про надання дозволу на приватизацію квартири.

Рішення 10

Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

Рішення 11

Про затвердження Положення про матеріальне стимулювання працівників Гуменецької сільської ради.

Рішення 12

Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти  комунальної власності Гуменецької сільської ради.

Рішення 13

Про встановлення ставок земельного податку та надання пільг щодо сплати земельного податку, що сплачуються на території Гуменецької сільської ради на 2019 рік.

Рішення 14

Про припинення права користування земельними ділянками.

Рішення 15

Про погодження надання земельної ділянки гр. Каландюку Олегу Вікторовичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин.

Рішення 16

Про погодження надання земельної ділянки гр. Кутасу Віталію Володимировичу у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 17

Про погодження надання земельної ділянки гр. Лазарчук Інні Володимирівні у власність площею 0,60 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Корчівка.

Рішення 18

Про погодження надання земельної ділянки гр. Мотильову Володимиру Вікторовичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Думанів.

Рішення 19

Про погодження надання земельної ділянки гр. Яворському Геннадію Миколайовичу у власність площею 0,60 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Колубаївці.

Рішення 20

Про погодження надання земельної ділянки гр. Білому Богдану Олександровичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин.

Рішення 21

Про погодження надання земельної ділянки гр. Білому Олександру Олександровичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин.

Рішення 22

Про погодження надання земельної ділянки гр. Джемулі Олені Володимирівні у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин.

Рішення 23

Про погодження надання земельної ділянки гр. Джемулі Олексію Миколайовичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин.

Рішення 24

Про погодження надання земельної ділянки гр. Халупному Василю Павловичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин.

Рішення 25

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Алексі Олені Василівні.

Рішення 26

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Алексі Олені Василівні.

Рішення 27

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Горному Руслану Володимировичу.

Рішення 28

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крушельницькому Сергію Миколайовичу.

Рішення 29

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мочкаль Надії Семенівні.

Рішення 30

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мочкаль Надії Семенівні.

Рішення 31

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Загороднюку Василю Михайловичу.

Рішення 32

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Павловій Геноефі Станіславівні.

Рішення 33

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Павловій Геноефі Станіславівні.

Рішення 34

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Капітанчук Галині Миколаївні.

Рішення 35

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стадник Валентині Григорівні.

Рішення 36

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Березовському Олексію Антоновичу.

Рішення 37

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бикову Михайлу Борисовичу.

Рішення 38

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бикову Михайлу Борисовичу.

Рішення 39

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Закордонцю Миколі Валентиновичу.

Рішення 40

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коваль Юлії Михайлівні.

Рішення 41

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лабчук Наталії Євгенівні.

Рішення 42

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лаврентюку Василю Васильовичу.

Рішення 43

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лаврентюку Василю Васильовичу.

Рішення 44

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Неводничій Раїсі Володимирівні.

Рішення 45

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Неводничій Раїсі Володимирівні.

Рішення 46

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Олійнику Вільяму Михайловичу.

Рішення 47

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Оліновській Ніні Андріївні.

Рішення 48

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Татарину Олександру Миколайовичу.

Рішення 49

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Хажинському Олександру Антоновичу.

Рішення 50

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шидловській Валентині Анатоліївні.

Рішення 51

Про план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2018 року.

Рішення 52

Про виділення матеріальної допомоги.

Рішення 53

Про надання матеріальної допомоги.

Рішення 54

Про затвердження проектів, що будуть реалізовані за рахунок коштів субвенції з державного бюджету бюджету Гуменецької сільської ради  на формування інфраструктури об’єднаної громади.

Рішення 55

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Вошумірській Галині Омелянівні.

Рішення 56

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гуменному Олександру Михайловичу.

Рішення 57

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гуменному Олександру Михайловичу.

Рішення 58

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Небесному Михайлу Андрійовичу.

Рішення 59

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Чиж Ірині Миколаївні.

Рішення 60

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Корчаку Олегу Олександровичу.

Рішення 61

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Корчаку Олегу Олександровичу.

Рішення 62

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мінькевич Наталії Миколаївні.

Рішення 63

Про погодження надання земельної ділянки гр. Прусу Андрію Васильовичу у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 64

Про виплату одноразової грошової допомоги.

Рішення 65

Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Рішення 66 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (будівництва амбулаторії з житлом для лікаря).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано