A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

33 (позачергова) сесія VII скликання від 20 квітня 2018 року

Дата: 25.04.2018 11:04
Кількість переглядів: 755

Перелік рішень тридцять третьої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 20 квітня 2018 року

Рішення 1 Про надання згоди на добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади.
Рішення 2 Про розгляд звернення Кам’янської сільської ради.
Рішення 3 Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.
Рішення 4 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
Рішення 5 Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про прийняття в комунальну власність Гуменецької сільської ради квартири в селищі Сахкамінь.
Рішення 7 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в селі Гуменці.
Рішення 8 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в селі Вербка.
Рішення 9 Про затвердження Положення про архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування та архітектури Гуменецької сільської ради.
Рішення 10 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кондрацькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сластьонову Роману Сергійовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Вошумірській Галині Омелянівні.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кочмарук Марії Артемівні.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Легецькій Нелі Миколаївні.
Рішення 15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Легецькій Нелі Миколаївні.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Басістому Петру Петровичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Басістому Петру Петровичу.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Березовському В’ячеславу Антоновичу.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Білоусу Анатолію Івановичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Вапничній Надії Василівні.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Верхолюк Тамарі Владиславівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Верхолюк Тамарі Владиславівні.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сальві Віктору Михайловичу.
Рішення 24 Про погодження надання земельної ділянки гр. Кімаківському Володимиру Вікторовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 25 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Нігин, вул. Центральна, 34.
Рішення 26 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селищі Сахкамінь, вул. Залізнична, 1/7.
Рішення 27 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селищі Сахкамінь, вул. Українська, 6.
Рішення 28 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Думанів, вул. Григорчука, 3а.
Рішення 29 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Думанів, вул. Центральна, 52.
Рішення 30 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Думанів, вул. Центральна, 54а.
Рішення 31 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Нігин, вул. Центральна, 46А.
Рішення 32 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Нігин, вул. Пушкіна, 1.
Рішення 33 Про внесення змін до цільової Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2016 – 2020 роки на території Гуменецької сільської ради.
Рішення 34 Про надання матеріальної допомоги інвалідам війни, учасникам бойових дій та сім’ям загиблих до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Рішення 35 Про надання матеріальної допомоги.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано