A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

32 (позачергова) сесія VII скликання від 28 березня 2018 року

Дата: 04.04.2018 14:01
Кількість переглядів: 748

Перелік рішень тридцять другої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 28 березня 2018 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.
Рішення 2 Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс».
Рішення 3 Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.
Рішення 4 Про надання згоди на продаж права оренди на земельну ділянку.
Рішення 5 Про продаж комунального майна.
Рішення 6 Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
Рішення 7 Про безоплатну передачу майна колишньої Голосківської ЗОШ І ступеня з балансу сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради.
Рішення 8 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Рішення 9 Про поновлення договору оренди земельної ділянки.
Рішення 10 Про виділення коштів на придбання майна для багатодітної, малозабезпеченої сім’ї.
Рішення 11 Про внесення змін до рішення двадцять першої сесії сільської ради VII скликання від 26.06.2017 року №14.
Рішення 12 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради.
Рішення 13 Про внесення змін до Програми розвитку освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на 2016-2020 роки.
Рішення 14 Про внесення змін до рішення двадцять дев’ятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 21 грудня 2017 року №28.
Рішення 15 Про затвердження Положення про Гуменецьку ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.
Рішення 16 Про безоплатну передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради.
Рішення 17 Про розроблення детального плану території частини села Супрунківці по вулиці Ковальчука.
Рішення 18 Про припинення права користування земельної ділянки.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Березовській Тамарі Василівні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Божко Зої Василівні.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Божко Зої Василівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вариводі Руслану Петровичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Вариводі Руслану Петровичу.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Каспруку Миколі Васильовичу.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Костюку Анатолію Володимировичу.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Краєвській Марії Валер’янівні.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крижанівському Ігорю Станіславовичу.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Крижанівському Ігорю Станіславовичу.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лободі Миколі Миколайовичу.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лободі Миколі Миколайовичу.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Марціновській Наталії Миколаївні.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Димчак Галині Степанівні.
Рішення 33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Реверчук Надії Іванівні.
Рішення 34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Реверчук Надії Іванівні.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Тимчишину Серафиму Анатолійовичу.
Рішення 36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Завальському Юрію Анатолійовичу.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дубіні Володимиру Павловичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Христоріз Орисі Василівні.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Цикову Ігорю Васильовичу.
Рішення 40 Про внесення змін до рішення десятої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 14.07.2016 року №10.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шатковській Броніславі Адольфівні.
Рішення 42 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шатковській Броніславі Адольфівні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гайдамащуку Олегу Володимировичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гайдамащуку Олегу Володимировичу.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Луцику Володимиру Михайловичу.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Горецькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Горецькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Данилюк Тетяні Іванівні.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Данилюк Тетяні Іванівні.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Маркітан Тетяні Борисівні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Маркітан Тетяні Борисівні.
Рішення 52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Голосків, вул. Жовтнева, 30.
Рішення 53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Голосків вул. Коцюбинського, 13.
Рішення 54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Голосків, вул. Жукова, 1.
Рішення 55 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Пудлівці, вул. Ленінградська, 46.
Рішення 56 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Пудлівці, вул. Ленінградська, 44.
Рішення 57 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Пудлівці, вул. Ленінградська, 45.
Рішення 58 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Улянівка, вул. Першотравнева, 27А.
Рішення 59 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Залісся Друге, вул. Кармалюка, 18.
Рішення 60 Про надання матеріальної допомоги ліквідаторам та постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.
Рішення 61 Про надання матеріальної допомоги учасникам Всеукраїнських спортивних змагань.
Рішення 62 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 63 Про внесення змін до Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2018 рік.
Рішення 64 Про затвердження рішення виконавчого комітету Гуменецької сільської ради №47 від 26 березня 2018 року «Про  присвоєння назви провулку в селі Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області». 
Рішення 65 Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 66 Про погодження надання земельної ділянки гр. Роєцькому Олександру Петровичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин.
Рішення 67 Про клопотання перед Державним підприємством "Хмельницький обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі" про надання довгострокового пільгового кредиту
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Слободян Тетяні Миколаївні

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано