A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

29 (позачергова) сесія VII скликання від 21 грудня 2017 року

Дата: 27.12.2017 09:08
Кількість переглядів: 701

Перелік рішень двадцять дев’ятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 21 грудня 2017 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 2 Про сільський бюджет на 2018 рік.
Рішення 3 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 4 Про врегулювання конфлікту інтересів.
Рішення 5 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік сільському голові.
Рішення 6 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік секретарю сільської ради.
Рішення 7 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Рішення 8 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості сіл Абрикосівка, Корчівка.
Рішення 9 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості сіл Великозалісся, Малозалісся, Киселівка.
Рішення 10 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості сіл Вербка, Привороття Друге.
Рішення 11 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості сіл Голосків, Улянівка.
Рішення 12 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості села Думанів.
Рішення 13 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості сіл Залісся Друге, Дубинка.
Рішення 14 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості села Колубаївці.
Рішення 15 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості села Лисогірка.
Рішення 16 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості села Нігин.
Рішення 17 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості села Пудлівці.
Рішення 18 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості селища Сахкамінь.
Рішення 19 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості села Слобідка-Гуменецька.
Рішення 20 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2018 рік старості сіл Супрунківці, Тернавка.
Рішення 21 Про затвердження штатного розпису сільської ради на 2018 рік.
Рішення 22 Про преміювання працівників апарату Гуменецької сільської ради до державних і  професійних свят та ювілейних дат у 2018 році.
Рішення 23 Про затвердження Програми енергоефективності бюджетних закладів Гуменецької об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
Рішення 24 Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради.
Рішення 25 Про безоплатну  передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 26 Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2018 рік.
Рішення 27 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2018 році.
Рішення 28 Про затвердження Переліку закладів культури базової мережі Гуменецької сільської ради.
Рішення 29 Про надання дозволу на приватизацію квартири.
Рішення 30 Про списання з балансу багатоквартирних будинків.
Рішення 31 Про безоплатну передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 32 Про затвердження штатного розпису комунального підприємства «Житловодгоспресурс» на 2018 рік.
Рішення 33 Про затвердження штатного розпису Місцевої пожежної команди с. Гуменці на 2018 рік.
Рішення 34 Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гончаруку Олександру Миколайовичу.
Рішення 36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у спільну часткову власність гр. Підлипчук Марії Іванівні та гр. Підлипчуку Василю Івановичу.
Рішення 37 Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення і зміни меж населеного пункту села Гуменці.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Легецькій Нелі Миколаївні.
Рішення 39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Говорушко Дарині Олександрівні.
Рішення 40 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яркун Аллі Анатоліївні.
Рішення 42 Про затвердження об’єктів, які будуть фінансуватись за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій.
Рішення 43 Про внесення змін до рішення двадцять першої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 26 червня 2017 року №6 "Про місцеві податки і збори на 2018 рік".

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано