A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

28 сесія VII скликання від 08 грудня 2017 року

Дата: 13.12.2017 17:05
Кількість переглядів: 760

Перелік рішень двадцять восьмої сесії сільської ради VІІ скликання від 08 грудня 2017 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 2 Про Програму підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2018 рік.
Рішення 3 Про надання дозволу Гуменецькій сільській раді на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 4 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради майна.
Рішення 5 Про укладення угод про соціальне партнерство.
Рішення 6 Про внесення змін до рішення сесії від 20.10.2017 р. «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що пропонуються для приватизації у 2018 році».
Рішення 7 Про безоплатну передачу на баланс Гуменецької сільської ради з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради приміщення старої Великозаліської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Рішення 8 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах дошкільної та загальної середньої освіти громади.
Рішення 9 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання основних засобів непридатних для подальшої експлуатації.
Рішення 10 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 11 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Боднару Володимиру Віталійовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Расевич Світлані Василівні.
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гаджулі Валентині Олександрівні.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гаджулі Валентині Олександрівні.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Насиленко Ларисі Степанівні.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Тарапуті Ніні Юріївні.
Рішення 17 Про план роботи сільської ради на І півріччя 2018 року.
Рішення 18 Про виділення матеріальної допомоги.
Рішення 19 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 20 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс місцевої пожежної команди с. Гуменці майна.
Рішення 21 Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.
Рішення 22 Про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2018 рік
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано