A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

27 (позачергова) сесія VII скликання від 24 листопада 2017 року

Дата: 12.12.2017 14:57
Кількість переглядів: 632

Перелік рішень двадцять сьомої (позачергової) сесії VII скликання від 24 листопада 2017 року

Рішення 1

Про внесення змін до рішення двадцять третьої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 05 вересня 2017 року №2.

Рішення 2

Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.

Рішення 3

Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вулиці Першотравневій в селі Гуменці.

Рішення 4

Про припинення права користування земельними ділянками.

Рішення 5

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Баранській Ларисі Вікторівні.

Рішення 6

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Баранському Віктору Васильовичу.

Рішення 7

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бурденюку Михайлу Володимировичу.

Рішення 8

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Волошину Володимиру Анатолійовичу.

Рішення 9

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Волошину Володимиру Анатолійовичу.

Рішення 10

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Капітанчук Галині Миколаївні.

Рішення 11

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Капітанчук Галині Миколаївні.

Рішення 12

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Капітанчук Олені Михайлівні.

Рішення 13

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кіс Оксані Іванівні.

Рішення 14

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кліщинській Анні Володимирівні.

Рішення 15

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лівіцькому Віктору Сергійовичу.

Рішення 16

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Нагнибіді Володимиру Володимировичу.

Рішення 17

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Наконечній Олені Степанівні.

Рішення 18

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фостяк Євгенії Францівні.

Рішення 19

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хабюк Марині Вікторівні.

Рішення 20

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Хабюк Марині Вікторівні.

Рішення 21

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Береці Оксані Олександрівні.

Рішення 22

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Грач Наталії Михайлівні.

Рішення 23

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Качаловій Людмилі Олександрівні.

Рішення 24

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Крушельницькій Людмилі Миколаївні.

Рішення 25

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Яворській Орисі Миколаївні.

Рішення 26

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Горецькому Миколі Миколайовичу.

Рішення 27

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Горецькому Миколі Миколайовичу.

Рішення 28

Про внесення змін до Статуту Гуменецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано