A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

25 (позачергова) сесія VII скликання від 20 жовтня 2017 року

Дата: 25.10.2017 12:04
Кількість переглядів: 677

Перелік рішень двадцять п'ятої (позачергової) сесії VII скликання від 20 жовтня 2017 року

Рішення 1 Про внесення змін до рішення двадцять третьої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 05 вересня 2017 року №2.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 3 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради основних засобів.
Рішення 4 Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що пропонуються для приватизації у 2018 році.
Рішення 5 Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради. 
Рішення 6 Про розроблення детального плану території частини села Лисогірка по вулиці Павлова.
Рішення 7 Про розроблення детального плану території частини села Лисогірка по вулиці Архітектурній.
Рішення 8 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лісецькій Галині Миколаївні.
Рішення 9 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднарюку Степану Олексійовичу.
Рішення 10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Григорчуку Михайлу Васильовичу.
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Галиняку Олександру Васильовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мунчак Олені Миколаївні.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шпиндюк Єлізаветі Йосипівні.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шпиндюк Єлізаветі Йосипівні.
Рішення 15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Возному Максиму Валентиновичу.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою присвоєння кадастрового номера гр. Каландюку Олегу Вікторовичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Муляр Валентині Анатоліївні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Орловій Євгені Олексіївні.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Орловій Євгені Олексіївні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Стельмащуку Олександру Васильовичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стефанишиній Аллі Володимирівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стефанишину Михайлу Івановичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Яркун Аллі Анатоліївні.
Рішення 24 Про внесення змін у рішення від 11.03.1993 року №2 в частині визначення (уточнення) площі і цільового призначення земельних ділянок та затвердження технічної документації із землеустрою.
Рішення 25 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гончаруку Олександру Миколайовичу.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Димчак Галині Степанівні.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Микитюк Марії Григорівні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пірог Тетяні Володимирівні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Пірог Тетяні Володимирівні.
Рішення 31 Про внесення змін до структури та штатних розписів структурних підрозділів відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 32 Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 33 Про погодження основної щорічної відпустки директора комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано