A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

24 сесія VII скликання від 20 вересня 2017 року

Дата: 27.09.2017 10:59
Кількість переглядів: 689

Перелік рішень двадцять четвертої сесії сільської ради VІІ скликання від 20 вересня 2017 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 2 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства сільської ради.
Рішення 3 Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Гуменецької сільської ради на 2017 рік.
Рішення 4 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради інших необоротних активів.
Рішення 5 Про надання дозволу комунальній установі «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на списання основних засобів непридатних для подальшої експлуатації.
Рішення 6 Про внесення змін до Положення про сектор з питань економічної політики, комунальної власності, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи загального відділу Гуменецької сільської ради та затвердження його у новій редакції.
Рішення 7 Про підвищення посадових окладів (тарифних розрядів) працівникам ДЮСШ «Лідер» Гуменецької сільської ради.
Рішення 8 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання основних засобів непридатних для подальшої експлуатації.
Рішення 9 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Плясецькій Наталії Василівні.
Рішення 10 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Машталяр Володимиру Леонідовичу.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шиманській Ганні Василівні.
Рішення 12 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кочмарук Марії Артемівні.
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Шевчук Ользі Миколаївні.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Слободян Валентині Володимирівні.
Рішення 15 Про надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції до Дня захисника України.
Рішення 16 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Завальському Юрію Анатолійовичу.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Завальському Юрію Анатолійовичу.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кондрацькій Надії Василівні.
Рішення 20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Соловському Віктору Володимировичу.
Рішення 21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Качаловій Людмилі Олександрівні.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мандзюку Валерію Казимировичу.
Рішення 23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мандзюку Валерію Казимировичу.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Зелінській Лілії Михайлівні.
Рішення 25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ціхоцькому Миколі Омеляновичу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано