A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

22 (позачергова) сесія VII скликання від 07 липня 2017 року

Дата: 17.07.2017 11:21
Кількість переглядів: 597

Перелік рішень двадцять другої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 07 липня 2017 року 

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 2 Про передачу на баланс сільської ради з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради приміщення Абрикосівської ЗОШ І?ІІ ступенів.
Рішення 3 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Великозалісся.
Рішення 4 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Думанів.
Рішення 5 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Залісся Друге.
Рішення 6 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Киселівка.
Рішення 7 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Лисогірка.
Рішення 8 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Малозалісся.
Рішення 9 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме селища Сахкамінь.
Рішення 10 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Слобідка-Гуменецька.
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Супрунківці.
Рішення 12 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Тернавка.
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Улянівка.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Загороднюку Василю Михайловичу.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Перепелиці Інні Анатоліївні.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Процюку Олександру Миколайовичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Щегельській Марії Василівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Щегельській Марії Василівні.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднарчуку Павлу Петровичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднарчуку Павлу Петровичу.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончаруку Олександру Миколайовичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гончаруку Олександру Миколайовичу.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Демчук Ніні Василівні.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Демчук Ніні Василівні.
Рішення 26 Про внесення змін у рішення від 27.07.1993 року №4 в частині визначення (уточнення) площі і цільового призначення земельних ділянок та затвердження технічної документації із землеустрою.
Рішення 27 Про внесення змін у рішення від 27.07.1993 року №4 в частині визначення (уточнення) площі і цільового призначення земельних ділянок та затвердження технічної документації із землеустрою.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Романовій Ніні Казимирівні.
Рішення 29 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 30 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 31 Про передачу у 2018 році з сільського бюджету Гуменецької сільської ради до районного бюджету Кам’янець-Подільського району медичної субвенції з державного бюджету.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано