A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

21 сесія VII скликання від 26 червня 2017 року

Дата: 04.07.2017 11:42
Кількість переглядів: 702

Перелік рішень двадцять першої сесії VII скликання від 26 червня 2017 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 2 Про звернення депутатів Гуменецької сільської ради VII скликання до Хмельницької обласної державної адміністрації.
Рішення 3 Про затвердження стратегічного плану розвитку Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади до 2020 року.
Рішення 4 Про затвердження Переліку проектів, видатки на які здійснюватимуться у 2017 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
Рішення 5 Про зміну назви сектору містобудування та архітектури Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про місцеві податки і збори на 2018 рік.
Рішення 7 Про внесення змін до Положення, структури комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та затвердження їх у новій редакції.
Рішення 8 Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2017 рік.
Рішення 9 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2017 році.
Рішення 10 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату та визнання такими що втратили чинність рішення сесії сільської ради.
Рішення 11 Про визначення опорного навчального закладу та утворення його філій.
Рішення 12 Про реорганізацію Великозаліського навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області шляхом приєднання до опорного закладу.
Рішення 13 Про реорганізацію Супрунковецького навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області шляхом приєднання до опорного закладу.
Рішення 14 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради на відкриття четвертої вікової групи у дошкільному навчальному закладі «Дивограй» с. Гуменці.
Рішення 15 Про виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки.
Рішення 16 Про облаштування та виведення із експлуатації худобомогильника.
Рішення 17 Про затвердження ставок земельного податку для фізичних та юридичних осіб по Гуменецькій сільській раді.
Рішення 18 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Вербка.
Рішення 19 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Нігин.
Рішення 20 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Думанів.
Рішення 21 Про передачу земельних ділянок на право користування комунальній установі «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
Рішення 22 Про внесення змін в рішення сьомої сесії сільської ради VII скликання від 15.04.2016 року №28 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Береці Оксані Олександрівні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кукурудзі Борису Володимировичу.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Чебан Сергію Даниловичу.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тимчишиній Ангеліні Петрівні.
Рішення 27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Столярській Станіславі Миколаївні.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Загірному Анатолію Петровичу.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Калістинській Ганні Григорівні.
Рішення 30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Слободян Нелі Іванівні.
Рішення 31 Про внесення змін в рішення сесії від 18.09.2013 р. №41 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Поліщук Людмилі Дмитрівні».
Рішення 32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кирик Любов Григорівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Войтенко Тетяні Сергіївні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Войтенко Тетяні Сергіївні.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Крентовському Олександру Івановичу.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роговській Тетяні Леонідівні.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сальва Валерію Вікторовичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Возному Максиму Валентиновичу.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Нагорічному Олегу Федоровичу.
Рішення 40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Антонюк Валентині Корніївні.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мисюк Ніні Володимирівні.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мисюк Ніні Володимирівні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кучер Людмилі Олександрівні.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кучер Людмилі Олександрівні.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Водяному Андрію Григоровичу.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Водяному Андрію Григоровичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Григорчуку Михайлу Васильовичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднар Сергію Михайловичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднар Сергію Михайловичу.
Рішення 50 Про внесення змін у рішення від 07.06.1993 року №6 в частині визначення (уточнення) площі і цільового призначення земельних ділянок та затвердження технічної документації із землеустрою.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення детального плану земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Юр’єву Володимиру Васильовичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Расевич Світлані Василівні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мунчак Олені Миколаївні.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Левіцькій Наталії Сергіївні.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва та надання її у власність гр. Завадській Світлані Борисівні.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гончаровій Олені Вячеславівні.
Рішення 57 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боратинському Андрію Олександровичу.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Говорушко Дарині Олександрівні.
Рішення 59 Про припинення права користування земельною ділянкою.
Рішення 60 Про план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2017 року.
Рішення 61 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 62 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Мацюк Олександра Анатолійовича
Рішення 64 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради основних засобів

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано