A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

20 (позачергова) сесія VІІ скликання від 03 травня 2017 року

Дата: 15.05.2017 14:32
Кількість переглядів: 753

Перелік рішень двадцятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 03 травня 2017 року

Рішення 1 Про прийняття у комунальну власність Гуменецької сільської ради майна колишньої Голосківської ЗОШ І ступеня.
Рішення 2 Про делегування представників Гуменецької сільської ради до складу Госпітальної ради Кам’янець-Подільського госпітального округу Хмельницької області.
Рішення 3 Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії VII скликання від 03 лютого 2017 року №32 «Про затвердження структури та штатних розписів структурних підрозділів відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради».
Рішення 4 Про ліквідацію Абрикосівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 5 Про призупинення діяльності шкільного відділення у Супрунковецькому навчально-виховному комплексі у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 6 Про призупинення діяльності Пудловецької загальноосвітньої школи І ступеня Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 7 Про виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки.
Рішення 8 Про створення  комунального закладу  «Гуменецька  публічна  бібліотека».
Рішення 9 Про затвердження Типової форми контракту з керівниками закладів культури комунальної власності Гуменецької сільської ради та впорядкування відносин щодо керівництва закладами культури.
Рішення 10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Войт Наталії Юріївні.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Войт Наталії Юріївні.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Джало Ларисі Захарівні.
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крушельницькому Миколі Тадеушовичу.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Крушельницькому Миколі Тадеушовичу.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шабазі Івану Григоровичу.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шабазі Івану Григоровичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Грипас Оксані Юріївні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Зінкевичу Данилу Сергійовичу.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Криворучко Людмилі Андріївні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Костюченко Ларисі Миколаївні.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Плясецькій Наталії Василівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кирик Олені Йосипівні.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кирик Олені Йосипівні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Романюк Галині Олександрівні.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Соколан Миколі Сергійовичу.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Соколан Миколи Сергійовича.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Соколан Ніні Миколаївні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Соколан Ніні Миколаївні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою присвоєння кадастрового номера.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лядощук Олександра Петровича.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лядощуку Олександру Петровичу.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Криловій Зої Василівні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гавщуку Валерію Володимировичу.
Рішення 35 Про скорочення штату працівників сільської ради та внесення змін до штатного розпису.
Рішення 36 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 37 Про співфінансування коштів з місцевого бюджету на будівництво водопроводу ст. Гуменці, вул. Зелена, вул. Першотравнева, вул. Київська в с. Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано