A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

19 (позачергова) сесія VІІ скликання від 24 березня 2017 року

Дата: 01.04.2017 11:57
Кількість переглядів: 670

Перелік рішень дев’ятнадцятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 24 березня 2017 року

Рішення №1 Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2016 рік.
Рішення №2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення №3 Звіт про виконання Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2016 рік.
Рішення №4 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 03.02.2017 р. №5 «Про затвердження структури та умов оплати праці працівників виконавчого апарату Гуменецької сільської ради».
Рішення №5 Про надання дозволу на знесення (розбирання) будівлі ФАПу.
Рішення №6 Про надання згоди на прийняття у комунальну власність майна.
Рішення №7 Про створення сектору містобудування та архітектури Гуменецької сільської ради та затвердження його Положення.
Рішення №8 Про затвердження Положення про сектор з питань економічної політики, комунальної власності, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Гуменецької сільської ради.
Рішення №9 Про затвердження складу комісії з питань прийняття на безкоштовне обслуговування до комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» громадян, які мають рідних, що повинні забезпечити їм догляд і допомогу.
Рішення №10 Про внесення змін до структури комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та затвердження її у новій редакції.
Рішення №11 Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2017 рік.
Рішення №12 Про виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки.
Рішення №13 Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Гуменецької об’єднаної територіальної громади.
Рішення №14 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради на передачу в оренду комунального майна.
Рішення №15 Про затвердження документації із землеустрою та передачі в оренду земельної ділянки гр. Желіховській Інні Миколаївні.
Рішення №16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гончаруку Миколі Миколайовичу.
Рішення №17 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гончаруку Миколі Миколайовичу.
Рішення №18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стегнію Василю Петровичу.
Рішення №19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стегнію Василю Петровичу.
Рішення №20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стегній Марії Олексіївні.
Рішення №21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стегній Марії Олексіївні.
Рішення №22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Рудзік Валентині Володимирівні.
Рішення №23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Мазур Вікторії Вікторівні.
Рішення №24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Комарніцькій Надії Вікторівні.
Рішення №25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Комарніцькій Надії Вікторівні.
Рішення №26 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гуменюку Івану Антоновичу.
Рішення №27 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Качаловій Людмилі Олександрівні.
Рішення №28 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Соловському Віктору Володимировичу.
Рішення №29 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Чорнокозинецькій Людмилі Петрівні.
Рішення №30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднар Надії Іванівні.
Рішення №31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднар Надії Іванівні.
Рішення №32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Волошину Олександру Миколайовичу.
Рішення №33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Криворучко Людмилі Андріївні.
Рішення №34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Соловському Віктору Володимировичу.
Рішення №35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чорнокозинецькій Людмилі Петрівні.
Рішення №36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Басістій Тетяні Володимирівні.
Рішення №37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Басістій Тетяні Володимирівні.
Рішення №38 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднарюк Степану Олексійовичу.
Рішення №39 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Загоруйко Надії Вікторівні.
Рішення №40 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Козаку Павлу Миколайовичу.
Рішення №41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козаку Павлу Миколайовичу.
Рішення №42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Колодій Івану Олександровичу.
Рішення №43 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Колодію Івану Олександровичу.
Рішення №44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Онуфрієвій Тетяні Василівні.
Рішення №45 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Онуфрієвій Тетяні Василівні.
Рішення №46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Потапову Володимиру Петровичу.
Рішення №47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Потапову Володимиру Петровичу.
Рішення №48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сиско Євгенії Іванівні.
Рішення №49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сиско Євгенії Іванівні.
Рішення №50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну сумісну власність
Рішення №51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Босого Анатолія Анатолійовича.
Рішення №52 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Галкіній Олені Олександрівні.
Рішення №53 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Муляр Валентині Анатоліївні.
Рішення №54 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гавщуку Володимиру Михайловичу.
Рішення №55 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гавщук Світлані Петрівні.
Рішення №56 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Худякову Миколі Миколайовичу.
Рішення №57 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Чорноморець Лілії Миколаївні.
Рішення №58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Качаловій Людмилі Олександрівні.
Рішення №59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднарюку Степану Олексійовичу.
Рішення №60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Загоруйко Надії Вікторівні.
Рішення №61 Про припинення права користування земельною ділянкою.
Рішення №62 Про надання матеріальної допомоги ліквідаторам та постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.
Рішення №63 Про надання матеріальної допомоги інвалідам війни, учасникам бойових дій ВВв та сім’ям загиблих до Дня Перемоги.
Рішення №64 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення №65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Слободян Нелі Іванівні.
Рішення №66 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Слободян Нелі Іванівні.
Рішення №67 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Столярській Станіславі Миколаївні.
Рішення №68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Прудивус Зої Іванівні.
Рішення №69 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення №70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козак Майї Леонідівні.
Рішення №71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яворському Віктору Сігізмундовичу.
Рішення №72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Юрчишиній Світлані Миколаївні.
Рішення №73 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Юрчишиній Світлані Миколаївні.
Рішення №74 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою присвоєння кадастрового номера.
Рішення №75 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення №76 Про надання матеріальної допомоги учасникам Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Сяйво Первоцвітів».
Рішення №77 Про затвердження змін до проектної документації на реконструкцію каналізаційних очисних споруд в с. Сахкамінь Кам’янець-Подільського району Хмельницької області (коригування).
Рішення №78 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення №79 Про надання відпустки сільському голові.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано