A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

18 сесія VII скликання від 03 лютого 2017 року

Дата: 07.02.2017 17:02
Кількість переглядів: 781

Перелік рішень вісімнадцятої сесії сільської ради VІІ скликання від 03 лютого 2017 року

Рішення №1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення №2 Звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Гуменецької сільської ради за 2016 рік.
Рішення №3 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради основних засобів.
Рішення №4 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради інших необоротних активів.
Рішення №5 Про затвердження структури та умов оплати праці працівників виконавчого апарату Гуменецької сільської ради.
Рішення №6 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 16 грудня 2016 року №29 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік».
Рішення №7 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 11 жовтня 2016 р. №11 «Про придбання у комунальну власність Гуменецької об’єднаної територіальної громади нежитлового приміщення».
Рішення №8 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 24 червня 2016 р. №3 «Про місцеві податки і збори на 2017 рік».
Рішення №9 Про співфінансування інвестиційних Програм (проектів), що можуть реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2017 році.
Рішення №10 Про затвердження Програми зовнішнього освітлення населених пунктів Гуменецької сільської ради на 2017-2020 роки.
Рішення №11 Про затвердження Програми благоустрою територій Гуменецької сільської ради на 2017-2018 роки.
Рішення №12 Про затвердження Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради на 2017 рік.
Рішення №13 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 09.02.2016 року №17 «Про Програму захисту населення і територій Гуменецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного  характеру на 2016-2018 роки».
Рішення №14 Про внесення змін до Програми  розвитку комунального підприємства «Житловодгоспресурс» на 2016-2020 роки.
Рішення №15 Про затвердження Програми розвитку та збереження зелених насаджень населених пунктів Гуменецької сільської ради на 2017-2020 роки.
Рішення №16 Про затвердження сільської Програми «Питна вода населених пунктів Гуменецької сільської ради» на 2017-2020 роки.
Рішення №17 Про затвердження Програми підтримки громадських формувань з охорони громадського порядку на території Гуменецької сільської ради на 2017-2020 роки.
Рішення №18 Про затвердження Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Гуменецької сільської  ради на 2017-2020 роки.
Рішення №19 Про внесення змін до  Програми розвитку освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на 2016-2020 роки.
Рішення №20 Про виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки.
Рішення №21 Про внесення змін до рішення сьомої сесії VII скликання від 15.04.2016 №10 «Про створення Культурного центру при відділі освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення №22 Про затвердження Положення про клубні заклади Гуменецької сільської ради.
Рішення №23 Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Гуменецької сільської ради, заснованими на комунальній формі власності.
Рішення №24 Про встановлення вартості платних послуг, що надаються клубними закладами Гуменецької сільської ради.
Рішення №25 Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Гуменецької сільської ради на 2017 рік.
Рішення №26 Про затвердження Положення про Грамоту Гуменецької сільської ради на 2017-2020 роки.
Рішення №27 Про надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій в Афганістані.
Рішення №28 Про надання матеріальної допомоги жінкам: вдовам ВВв, учасникам бойових дій, інвалідам, матерям-героїням, працівникам-ветеранам сільської ради та орденоносцям.
Рішення №29 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення №30 Про виконання плану роботи сільської ради за ІІ півріччя 2016 року.
Рішення №31 Про погодження та затвердження штатного розпису комунального підприємства «Житловодгоспресурс» на 2017 рік.
Рішення №32 Про затвердження структури та штатних розписів структурних підрозділів  відділу освіти, культури,  спорту і туризму  Гуменецької сільської ради.
Рішення №33 Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2017 рік.
Рішення №34 Про затвердження штатного розпису місцевої пожежної команди с. Гуменці на 2017 рік.
Рішення №35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Демків Олегу Миколайовичу.
Рішення №36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення гр. Ткачук Людмилі Григорівні.
Рішення №37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Федорчуку Ігорю Адамовичу.
Рішення №38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федорчуку Ігорю Адамовичу.
Рішення №39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Ковалю Івану Миколайовичу.
Рішення №40 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Волошиній Галині Яківні.
Рішення №41 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою присвоєння кадастрового номера.
Рішення №42 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Загірному Анатолію Петровичу.
Рішення №43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Волошину Миколі Васильовичу.
Рішення №44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бартків Ігорю Михайловичу.
Рішення №45 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гурському Сергію Івановичу.
Рішення №46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тягун Людмилі Іванівні.
Рішення №47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Тягун Людмилі Іванівні.
Рішення №48 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. 
Рішення №49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ясінському Дмитру Івановичу.
Рішення №50 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Абрикосівка.
Рішення №51 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Великозалісся.
Рішення №52 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Вербка.
Рішення №53 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Голосків.
Рішення №54 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Гуменці.
Рішення №55 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Дубинка.
Рішення №56 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Думанів.
Рішення №57 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Залісся Друге.
Рішення №58 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Киселівка.
Рішення №59 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Колубаївці.
Рішення №60 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Корчівка.
Рішення №61 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Лисогірка.
Рішення №62 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Малозалісся.
Рішення №63 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Нігин.
Рішення №64 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Привороття Друге.
Рішення №65 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Пудлівці.
Рішення №66 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників селища Сахкамінь.
Рішення №67 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Слобідка-Гуменецька.
Рішення №68 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Супрунківці.
Рішення №69 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Улянівка.
Рішення №70 Про нарахування земельного податку для землекористувачів та землевласників села Тернавка.
Рішення №71 Про перепрофілювання приміщень комунальної власності Гуменецької об’єднаної територіальної громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано