A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

17 (позачергова) сесія VII скликання від 13 січня 2017 року

Дата: 17.01.2017 12:37
Кількість переглядів: 680

Перелік рішень сімнадцятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 13 січня 2017 року

Рішення 1 Про затвердження передавального акту Думанівського ДНЗ «Дзвіночок» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 2 Про затвердження передавального акту Думанівської загальноосвітньої школи І?ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 3 Про внесення змін до штатного розпису Думанівського  навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 4 Про виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки.
Рішення 5 Про підвищення посадових окладів педагогічним працівникам Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Созикіну Андрію Володимировичу.
Рішення 7 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Дудці Андрію Григоровичу.
Рішення 8 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ружицькій Валентині Іванівні.
Рішення 9 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ружицькій Валентині Іванівні.
Рішення 10 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Зінкевичу Дмитру Сергійовичу.
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Печенюку Володимиру Васильовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Юрчук Євгенії Анатоліївні.
Рішення 13 Про внесення до мережі закладів культури сільського клубу в с. Малозалісся.
Рішення 14 Про затвердження переліку закладів культури базової мережі відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 15 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 24 червня 2016 р. №3 «Про місцеві податки і збори на 2017 рік»

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано