A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

16 сесія VII скликання від 22 грудня 2016 року

Дата: 27.12.2016 10:31
Кількість переглядів: 649

Перелік рішень шістнадцятої сесії сільської ради VІІ скликання від 22 грудня 2016 року

Рішення №1 Про  внесення змін до сільського  бюджету на 2016 рік.
Рішення №2 Про сільський бюджет на 2017 рік.
Рішення №3 Про Програму підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2017 рік.
Рішення №4 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» основних  засобів.
Рішення №5 Про внесення змін до Положення  про преміювання сільського  голови, секретаря сільської ради, заступників сільського голови, працівників  виконавчого апарату сільської ради та робітників зайнятих обслуговуванням сільської  ради та затвердження його у новій редакції.
Рішення №6 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік сільському голові.
Рішення №7 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік секретарю сільської ради.
Рішення №8 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Рішення №9 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості села Думанів.
Рішення №10 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості села Слобідка-Гуменецька.
Рішення №11 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості сіл Абрикосівка, Корчівка.
Рішення №12 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості селища Сахкамінь.
Рішення №13 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості сіл Вербка, Привороття Друге.
Рішення №14 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості сіл Голосків, Улянівка.
Рішення №15 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості сіл Супрунківці, Тернавка.
Рішення №16 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості села Нігин.
Рішення №17 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості села Пудлівці.
Рішення №18 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості сіл Залісся Друге, Дубинка.
Рішення №19 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості села Колубаївці.
Рішення №20 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості села Лисогірка.
Рішення №21 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2017 рік старості сіл Великозалісся, Малозалісся, Киселівка.
Рішення №22 Про затвердження штатного розпису сільської ради на 2017 рік.
Рішення №23 Про преміювання працівників апарату Гуменецької сільської ради до державних і  професійних свят та  ювілейних дат у 2017 році.
Рішення №24 Про затвердження передавального акту майна цілісного майнового комплексу Заліської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №25 Про внесення змін до Положення про комунальну установу «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», структури та затвердження їх у новій редакції.
Рішення №26 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2017 році.
Рішення №27 Про внесення змін до Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг комунальною установою «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та затвердження його у новій редакції.
Рішення №28 Про надання дозволу на безоплатну передачу автомобіля марки ГАЗ 32213 з балансу відділу освіти, культури, спорту  і  туризму сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
Рішення №29 Про перепрофілювання приміщень комунальної власності Гуменецької об’єднаної територіальної громади.
Рішення №30 Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що пропонуються для приватизації у 2017 році.
Рішення №31 Про надання дозволу на приватизацію квартири.
Рішення №32 Про внесення змін до рішення дев’ятої сесії VIІ скликання №8 від 24 червня 2016 р. «Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».
Рішення №33 Про   затвердження  комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту у Гуменецькій сільській раді на 2017-2020 роки.
Рішення №34 Про безоплатну передачу з балансу КП «Житловодгоспресурс»  на баланс Гуменецької сільської ради інших необоротних матеріальних активів.
Рішення №35 Про безоплатну передачу з балансу КП «Житловодгоспресурс»  на баланс Гуменецької сільської ради основних засобів.
Рішення №36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з  метою надання в оренду для розміщення і обслуговування  гідротехнічної споруди.
Рішення №37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Стецюку Віктору Петровичу.
Рішення №38 Про план роботи сільської ради на І півріччя 2017 року.
Рішення №39 Про звернення до ПАТ «Подільський цемент» щодо передачі в оренду свердловини для водопостачання частини села Гуменці.
Рішення №40 Про звернення до Кам’янець-Подільського РЕМ щодо часткової заміни електроопор у населених пунктах Гуменецької сільської ради.
Рішення №41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Абрикосівка.
Рішення №42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці, а  саме села Вербка.
Рішення №43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці, а  саме села Голосків.
Рішення №44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці, а  саме села Гуменці.
Рішення №45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці, а  саме села Дубинка.
Рішення №46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Колубаївці.
Рішення №47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці, а  саме села Корчівка.
Рішення №48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Нігин.
Рішення №49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Привороття Друге.
Рішення №50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці, а саме села Пудлівці.
Рішення №51 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення №52 Про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2017 рік
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано