A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

14 (позачергова) сесія VII скликання від 23 листопада 2016 року

Дата: 29.11.2016 09:31
Кількість переглядів: 595

Перелік рішень чотирнадцятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 23 листопада 2016 року

Рішення №1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2016 рік.
Рішення №2 Про затвердження проектної документації на капітальний ремонт вул. Кармелюка (від автобусної зупинки №1 до автобусної зупинки №2) в с. Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №3 Про затвердження проектної документації на капітальний ремонт вул. Зелена (від вул. Котовського, 35 до гаражного кооперативу «Цементник») в с. Слобідка-Гуменецька Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №4 Про затвердження проектної документації на капітальний ремонт вул. Гагаріна (від домогосподарства вул. Гагаріна, 1 до вул. Жовтнева, 1) в с. Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №5 Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 02.11.2016 р. №38 «Про затвердження реєстру майна (будівель та приміщень) комунальної власності Гуменецької об’єднаної територіальної громади».
Рішення №6 Про надання дозволу на приватизацію квартир.
Рішення №7 Про затвердження передавального акту Великозаліської загальноосвітньої школи І ступеня Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №8 Про затвердження передавального акту Великозаліського дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №9 Про затвердження передавального акту Заліської-2 загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №10 Про затвердження передавального акту Заліського-2 дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №11 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на передачу основних засобів з Гуменецького ДНЗ  «Вітерець».
Рішення №12 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання основних засобів непридатних для подальшої експлуатації.
Рішення №13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кліщук Євгенії Йосипівні.
Рішення №14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кліщук Євгенії Йосипівні.
Рішення №15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Яворської Марії Трохимівни.
Рішення №16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва гаража гр. Кісляк Лесі Володимирівні.
Рішення №17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Петровській Галині Миколаївні.
Рішення №18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сергієнко Галині Михайлівні.
Рішення №19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сергієнко Галині Михайлівні.
Рішення №20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мазуру Анатолію Миколайовичу
Рішення №21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Верховій Галині Петрівні.
Рішення №22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Верховій Галині Петрівні.
Рішення №23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шпиндюк Єлізаветі Йосипівні.
Рішення №24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шпиндюк Єлізаветі Йосипівні.
Рішення №25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Роєцької Ніни Василівни.
Рішення №26 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 22.12.2015 р. №11 «Про затвердження структури та умов оплати праці працівників виконавчого апарату Гуменецької сільської ради».
Рішення №27 Про внесення змін до рішення Гуменецької сільської ради «Про затвердження посадових окладів працівників виконавчого апарату Гуменецької сільської ради» №10 від 22.12.2015 р.
Рішення №28 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради основних засобів.
Рішення №29 Про безоплатну передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» інших необоротних активів.
Рішення №30 Про безоплатну передачу з балансу КП «Житловодгоспресурс» на баланс Гуменецької сільської ради матеріалів.
Рішення №31 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна.
Рішення №32 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення №33 Про внесення змін до штатного розпису Заліського-2 навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №34 Про списання автомобіля.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано