Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

12 (позачергова) сесія VІІ скликання від 11 жовтня 2016 року

Дата: 18.10.2016 11:31
Кількість переглядів: 714

Перелік рішень дванадцятої (позачергової) сесії VІІ скликання від 11 жовтня 2016 року

Рішення №1 Про  внесення змін до сільського  бюджету на 2016 рік.
Рішення №2 Про передачу у 2017 році з сільського бюджету Гуменецької сільської ради до районного бюджету Кам’янець-Подільського району медичної субвенції з державного бюджету.
Рішення №3 Про внесення змін до рішень другої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання.
Рішення №4 Про затвердження проектної документації на капітальний ремонт освітлення вул. Кармалюка, вул. Нагорна, вул. Лісова, вул. Ракушична, пров. Ставковий в с. Привороття-2 Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.
Рішення №5 Про передачу на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради майна Гуменецької сільської ради.
Рішення №6 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №7 Про безоплатну  передачу основних засобів з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
Рішення №8 Про реорганізацію Заліської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення №9 Про передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» майна єдиного (цілісного) майнового комплексу.
Рішення №10 Про затвердження Положення про комунальну установу «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та структури у новій редакції.
Рішення №11 Про придбання у комунальну власність Гуменецької об’єднаної територіальної громади нежитлового приміщення.
Рішення №12 Про внесення змін до рішення Гуменецької сільської ради «Про затвердження посадових окладів працівників виконавчого апарату Гуменецької сільської ради» №10 від 22.12.2015 р.
Рішення №13 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 22.12.2015 р. №11 «Про затвердження структури та умов оплати праці працівників виконавчого апарату Гуменецької сільської ради».
Рішення №14 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення №15 Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних підприємств, установ, закладів Гуменецької сільської ради.
Рішення №16 Про виділення коштів на встановлення пристроїв примусового зниження швидкості типу „Лежачий поліцейський” в с. Гуменці Гуменецької сільської ради.
Рішення №17 Про внесення змін до Положення про оренду комунального майна Гуменецької об’єднаної територіальної громади.
Рішення №18 Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки відносно об’єктів комунальної власності які закріплені за структурними підрозділами Гуменецької сільської ради на праві господарського відання або оперативного управління та перебувають на балансі таких підрозділів.
Рішення №19 Про виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки.
Рішення №20 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства сільської ради.
Рішення №21 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна (частини першого поверху будівлі Гуменецької сільської ради).
Рішення №22 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна (частини другого поверху будівлі Гуменецької сільської ради).
Рішення №23 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна.
Рішення №24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тимофіїва Валерія Вікторовича.
Рішення №25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Тимофіїву Валерію Вікторовичу.
Рішення №26 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Вавроневич Катерині Федорівні.
Рішення №27 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бурейко Катерині Михайлівні.
Рішення №28 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Новаковській Марії Іванівні.
Рішення №29 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Демків Олегу Миколайовичу.
Рішення №30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Навроцькій  Людмилі  Михайлівні.
Рішення №31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
Рішення №32 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Каландюк Галині Михайлівні.
Рішення №33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Джало Ларисі Захарівні.
Рішення №34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гурському Сергію Івановичу.
Рішення №35 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гурському  Сергію Івановичу.
Рішення №36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тягун Людмилі Іванівні.
Рішення №37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Тягун   Людмилі  Іванівні.
Рішення №38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Горбанюку Василю Івановичу.
Рішення №39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Миронюк Ірині Анатоліївні.
Рішення №40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Богачику Володимиру Михайловичу.
Рішення №41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кремінському Сергію Анатолійовичу.
Рішення №42 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Демковій Галині Миколаївні.
Рішення №43 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Павлуцькому Миколі Борисовичу.
Рішення №44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гронському Руслану Олександровичу.
Рішення №45 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мозолюк Наталії Володимирівні.
Рішення №46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мозолюк Наталії Володимирівні.
Рішення №47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роговській Ірині Володимирівні.
Рішення №48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Роговській Ірині Володимирівні.
Рішення №49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кісляку Дмитру Петровичу.
Рішення №50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роєцької Ніни Василівни.
Рішення №51 Про скасування рішення восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 13.05.2016 року №25.
Рішення №52 Про припинення права користування земельною  ділянкою.
Рішення №53 Про  припинення  права  користування земельною  ділянкою.
Рішення №54 Про внесення  змін в рішення сесії №36 від 09.02.2016 р.
Рішення №55 Про внесення  змін в рішення сесії №10 від 10.09.2015 р.
Рішення №56 Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради VІI скликання від 10.11.2010 р. №8 «Про обрання голів постійних комісій Гуменецької сільської ради VII скликання та затвердження їх персонального складу».
Рішення №57 Про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2016 року.
Рішення №58 Про надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції до Дня захисника України.
Рішення №59 Про надання матеріальної допомоги. 
Рішення №60 Про погодження заяви про наміри будівництва очисних споруд
Рішення №61 Про затвердження Положення про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору, працівникам та робітникам комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»
Рішення №62 Про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2016 рік
Рішення №63 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2016 році
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано