A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

10 (позачергова) сесія VІІ скликання від 14 липня 2016 року

Дата: 18.07.2016 15:59
Кількість переглядів: 627

Перелік рішень десятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 14 липня 2016 року

Рішення №1

Про внесення змін до сільського бюджету на 2016 рік

Рішення №2

Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання основних засобів непридатних для подальшої експлуатації.

Рішення №3

Про надання дозволу на приватизацію квартири.

Рішення №4

Про визнання таким, що втратило чинність, рішення сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 24.06.2016 р. №49.

Рішення №5

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Вербка, вул. Центральна, 14 Б.

Рішення №6

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднарчуку Петру Даниловичу.

Рішення №7

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Кондрацькій Надії Василівні.

Рішення №8

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Голосову Ігорю Михайловичу.

Рішення №9

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в селі Гуменці, вул. Першотравнева, 58 гр. Желіховській Інні Миколаївні.

Рішення №10

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яблонській Людмилі Михайлівні.

Рішення №11

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Юрчук Євгенії Анатоліївні.

Рішення №12

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Голосову Ігорю Михайловичу.

Рішення №13

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Голосовій Надії Олексіївні.

Рішення №14

Про припинення права користування земельною ділянкою.

Рішення №15

Про затвердження рішення виконавчого комітету Гуменецької сільської ради №110 від 30 червня 2016 року «Про присвоєння назви вулиць».

Рішення №16

Про діяльність Заліської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення №17 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення №18 Про виділення матеріальної допомоги.
Рішення №19 Про надання відпустки сільському голові.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано