A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Спільна виїзна акція спеціалістів соціальних служб

Дата: 12.07.2018 11:40
Кількість переглядів: 1058

11 липня 2018 року, за ініціативи Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відбулася спільна виїзна акція спеціалістів Хмельницького ОЦСССДМ, Кам’янець-Подільського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді м.Кам’янець-Подільського, комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» у дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» ТОВ санаторію «Лісова пісня».

Зокрема, фахівцем відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю КУ «Гуменецький ТЦСО» О.Медвецькою була проведена лекція на тему: «Як не стати жертвою злочину». Діти дізналися про основні правила безпечного поводження на вулиці, в транспорті, у власній домівці та про поведінку в разі виникнення загрози.

Психологом відділу С.Клімовою проведена робота із застосуванням реляційних текстових методик за напрямком визначення своїх сильних та слабких сторін та надано консультацію з питань трансформації слабких сторін особистості у сильні.

Дітьми було поставлено безліч запитань, спеціалістами надано відповіді. Дитяча зацікавленість та активність створили невимушену та дружню атмосферу даного заходу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано