A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День родини

Дата: 09.07.2018 17:00
Кількість переглядів: 1124

Родина являє собою організовану соціальну групу, а її представники пов’язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, а також соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу суспільства в духовному і фізичному самовідтворенні. Звідси, мабуть і пішов вираз: сім’я – осередок суспільства. Звичайно ж, сім’я належить до найважливіших суспільних та державних цінностей.

Родина – це та цеглинка, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Для дорослої людини сім’я є джерелом реалізації цілого ряду його потреб. Дитина ж в сім’ї отримує перші уроки любові до батька і до матері, до своєї Батьківщини; набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги. Для дітей родина – це своєрідне середовище, в якому у дитини складаються умови його психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку.

Український День родини – відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня.

Саме тому 9 липня 2018 року працівники комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», в особі директора Шевчук О.М., привітали з цим чудовим святом і відзначили подяками та подарунками багатодітні родини Гуменецької громади.

Вітаємо усіх і кожного! Хай любов'ю іскряться очі, мир і спокій поселяться у ваших душах! А, головне, нехай удома вас завжди чекають добрі, щирі і люблячі люди!

 (фотозвіт після статті)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано