A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Чергове засідання сесії

Дата: 08.06.2018 15:54
Кількість переглядів: 1109

Відповідно до частини 4 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Гуменецької сільської ради VII скликання, розпорядження № 42 від 29 травня 2018 року «Про скликання чергової 35 сесії Гуменецької сільської ради VII скликання» 08 червня 2018 року відбулося засідання тридцять п’ятої (чергової) сесії сільської ради VII скликання, у якому прийняли участь 23 депутати, старости Гуменецької сільської ради, начальники управлінь та структурних підрозділів сільської ради.

Як зазвичай, перед засіданням сесії сільської ради  відбулось спільне засідання постійних комісій сільської ради, тож проекти рішень 35 сесії постійними комісіями узгоджені та рекомендовані для прийняття і виконання.

Під час пленарного засідання народні обранці розглянули низку питань, основними з яких були: добровільне приєднання Циківської сільської територіальної громади сіл Цикова та Карачківці Чемеровецького району Хмельницької області до Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, затвердження плану організаційних заходів щодо добровільного приєднання територіальної громади, внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Гуменецької сільської ради на 2016-2018 роки, внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік, встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік та план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2018 року.  Всі озвучені пропозиції, що надавалися, були одноголосно підтримані депутатами.

Також депутатським корпусом сільської ради, як завжди, розглянуто та прийнято ряд рішень, що стосуються земельних ділянок жителів громади.

Депутатами прийнято позитивні рішення, по всіх питаннях, що були внесені до порядку денного.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись у відповідному розділі «Сесії сільської ради» на офіційному сайті сільської ради.


Читати статтю ЦНАП інформує: Зміни до житлових субсидій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано