A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Всесвітній день захисту дітей у Гуменецькій громаді

Дата: 02.06.2018 01:07
Кількість переглядів: 2148

День захисту дітей у с-щі Сахкамінь, с.Абрикосівка, с.Пудлівці,
доповнено 03.06.2018: с.Вербка, с.Улянівка, с.Голосків,
доповнено 04.06.2018: с.Слобідка-Гуменецька
доповнено 08.06.2018: с.Гуменці,
доповнено 11.06.2018: с.Нігин (Територіальний центр надання соціальних послуг)

Корабель «Дитинство» (клуб селища Сахкамінь)

Захист дитинства у цілому світі 
Це місія честі, любові, добра. 
Заради майбутнього треба нам жити 
Прекрасне і вічне нехай не вмера! 

До Дня захисту дітей в клубі селища Сахкамінь провели свято "Океан розваг". Діти з літнього табору Сахкамінської ЗОШ подорожували на символічному кораблі "Дитинство" від пристані "Українські символи" до острова "Театрального", від пристані "Мудрої Сови" до "Острова розваг". Завершили захоплюючу подорож на "Острові скарбів" де на дітей чекали солодощі.
Не давав сумувати веселий, непосидючий, невгамовний Клоун (роль якого майстерно виконала керівник театральної студії "Овація" Віталіна Пиріжок)
За штурвалом корабля стояли досвідчені працівники культури: завідувач клубу Ніна Волинець, організатор дозвіллєвої діяльності Надія Забродська, завідувач бібліотекою Валентина Ткач.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Свято дитинства першочервневе (с.Абрикосівка)

1 червня веселий дитячий сміх дзвенів у самому центрі села Абрикосівка біля клубу, бо саме там зібралися вихованці дитсадка «Перлинка» та школярі, що приїхали на відпочинок до бабусь, на свято «Дитинства пора чарівна».

До них у гості завітала Лисиця-журналіст (завклубом Савенко А.В.), яка брала у них інтерв`ю, загадувала цікаві загадки, вчила танцювати веселі та запальні танці. А добрий лікар Айболить (фельдшер Пюревич Л.І) перевірила учасників свята на уважність, кмітливість і разом з вихователем Гринжук В.П. та завідувачем садка Петрик Г.В. провела естафети та конкурси. Свято завершилося веселою дискотекою та фото на пам`ять.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

В день захисту дітей в Пудловецькому ДНЗ «Журавлик» відбувся випуск. З цієї нагоди працівники культури також долучилися до цього свята. Привітали усіх дітей садочка, а випускниця Муляр Вікторія отримала у подарунок гарну українську пісню.

Ось ми і дочекались літа,
Перше червня – ваша втіх
Бо цей день у всьому світі,
Приурочили нашим дітям!
Все навкруги у квітах,
Променів сонця багато –
На планеті Земля наші діти
Відзначають нині свято.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

1 червня в Міжнародний день захисту дітей працівники культури с. Вербка провели свято дитинства: «Дітям світу сонце й мир». Бо дитинство – найрадісніша, найщасливіша пора в житті людини. Діти співали, розказували вірші, танцювали, грали ігри, розгадували вікторини та ласували солодощами. Тож любімо своїх малят, частіше звертаймось до них із ніжними пестливими словами. Нехай розквітають на їх личках радісні усмішки, нехай вони будуть щасливими.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

У клубі села Улянівка відбувся захід, присвячений Дню захисту дітей.

Діти – це цвіт Землі, це майбутнє нашої країни і кожного із нас. Тож захищаймо їх. А особливо захищаймо всіх тих, у кого життя не дуже схоже на добру казку. Ми закликаємо вас усіх зігрівати діток теплом і любов’ю, ласкою і добрим словом, ніжністю і турботою, щоб вони відчували свою важливість у цьому світі.

Фото без опису Фото без опису

1 червня в Голосківській бібліотеці відбулося дитяче свято присвячене Міжнародному дню захисту дітей "Хай сонцю і квітам всміхаються діти". Щороку в перший день літа відзначається день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

В клубі с. Голосків проведено розважальну програму "Щастя в дитячих долонях", яка включила в себе інтелектуально-розважальні конкурси та рухливі ігри.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Подорож країною дитинства

1 червня у клубі с. Слобідка-Гуменецька проведено конкурсно-розважальну програму "Подорож країною дитинства"

Ось ми і дочекались літа
Перше червня – Ваша втіха
Бо цей день у всьому світі
Приурочили нашим дітям!
Все навкруги у квітках
Променів сонця багато,
На планеті Земля – наші діти 
Відзначають нині свято.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

«Хай сонцю і квітам всміхаються діти» (с.Гуменці)

День захисту дітей – яке чудове свято!
Усіх дітей Землі ми хочем привітати.
Хай світить сонце всім,
Грайливий м’ячик скаче,
Від болю і образ нехай ніхто не плаче.
Коли у небі сонечко сміється,
А в полі, лузі квіти розцвітають,
Тоді нас всіх із цим прекрасним святом
З Днем захисту дітей завжди вітають.

Захист дитинства у всьому світі – це місія честі, любові, добра.

Міжнародний день захисту дітей вперше було проголошено 1949 року. Захист малечі – важка і клопітка праця. Долучитися до неї має кожна доросла людина. Допомогти дітям здійснити свої мрії, простягнути руку підтримки в часи біди, підставити плече слабким, підняти крила для злету – це маємо робити щомиті, щодня.

4 червня у Гуменецькому сільському будинку культури працівниками культури спільно з працівниками відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю відбулося свято дитинства «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».

Свято розпочалося з привітальних слів секретаря Гуменецької сільської ради Л.М. Слободян, начальника відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради – Л.О. Срібняк та начальника територіального центру Гуменецької сільської ради – О.М. Шевчук, які відкрили чарівним ключиком казкові двері в літо та нагородили талановитих дітей почесними грамотами та подарунками.

На свято завітали казкові персонажі Маша та Ведмідь і дама серця Халка, які разом з дітьми веселилися та проводили різні цікаві конкурси, ігри, вікторини, батли. Працівниками територіального центру та відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради усім присутнім діткам були роздані подарунки та повітряні кульки.

На завершення всі присутні веселилися на батутах, смакували солодку вату, морозиво та попкорн, а також танцювали під веселу та запальну музику з мильними бульбашками.


1 червня 2018 року працівники комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», спільно з працівниками відділу освіти, культури, спорту і туризму за підтримки сільського голови Гуменецької сільської ради Абдулкадирової Інни Григорівни у с. Нігин провели захід присвячений Міжнародному Дню захисту дітей «Діти – майбутнє України» із спортивно-розважальною програмою для дітей пришкільних таборів «Веселка» (с. Залісся друге), «Дивосвіт» (с. Думанів), «Літечко» (с. Сахкамінь), «Дружба» (с. Нігин).

Для дітей проводились різноманітні конкурси, ігри та розваги. Діти отримали масу позитивних емоцій, а також від сільського голови Абдулкадирової І.Г., директора комунальної установи «Гуменецький ТЦСО» – Шевчук О.М. та начальника відділу освіти, культури, спорту у туризму – Срібняк Л.О. відповідні грамоти та цінні подарунки. Діти були приємно вражені від атмосфери, яка тривала на майданчику під час проведення заходу і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.


Читати статтю Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням (Голосків, Улянівка)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано