A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято села Малозалісся

Дата: 30.05.2018 16:52
Кількість переглядів: 2797

За гарною народною традицією в день Святої Трійці 28 травня у селі Малозалісся відзначають день села.

Ой, земле, радістю умийся –
Прийшла до нас Зелена Трійця!
Нехай Господь нам душу гріє,
А поле житом зеленіє!

Цього дня у приміщенні сільського клубу відбувся святковий концерт «Село моє – душі криниця». Розпочалося свято піснею «Ласкаво просимо». З вітальним словом до жителів села звернулася староста сіл Великозалісся, Киселівки та Малозалісся Чистяк Віра Михайлівна, бажаючи святкового настрою, здоров’я та благополуччя усім присутнім. Також до слова було запрошено голову Гуменецької сільської ради Абдулкадирову Інну Григорівну, яка висловила свої найщиріші побажання миру, любові та добробуту кожній сільській родині.

До вітального слова було запрошено також гостей нашого свята представників СТзОВ «Гуменецьке» Себастьяна Мері з дружиною, який є одним із п’яти акціонерів цієї агрофірми та агронома Ульріка Пуансо. Окрім своїх привітань жителям села, для сільського клубу Себастьян Мері вручив подарунок – ноутбук, щоб завжди тут дзвеніла пісня крилата.

А ще до усіх присутніх з найщирішими привітання із святом звернулася заступник начальника відділу освіти, культури, спорту і туризму Руслана Онуфрієва.

Протягом усього свята аматори художньої самодіяльності дарували односельчанам та гостям святковий настрій. Радо вітали гостей і наймолодші жителі села Малозалісся своїми таночками та піснями.

А на завершення своє музичне вітання жителям села подарувала заступник начальника загального відділу Гуменецької сільської ради Чупрун Аліна Анатоліївна, яка своєю піснею згуртувала усіх у велику дружню родину.

Від сільської ради в особі Інни Григорівни Абдулкадирової кожній сім’ї було вручено святкові подарунки, а солодкі подарунки діти отримали від представників СТзОВ «Гуменецьке».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Правила поведінки на воді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано