A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День ЦЗ у Нігинській загальноосвітній школі

Дата: 27.04.2018 15:12
Кількість переглядів: 873

26 квітня 2018 року у Нігинській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений День цивільного захисту з метою забезпечення цивільного захисту суб'єктів освітнього процесу та відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Відповідно до плану підготовки та проведення Дня ЦЗ у навчальному закладі були проведені: заняття, бесіди, тренінги, тестування учнів, вихованців, продемонстровано навчальні відеофільми.

З метою відпрацювання практичних дій під час надання першої медичної допомоги фельдшер медпункту с. Нігин - Остафійчук С. В. провів з учнями тренінг «Захисти себе сам». Учні активно намагалися оволодіти вмінням правильно накладати різні види пов’язок, медичних шин, надавати першу домедичну допомогу.

Для учнів були проведені бесіди з правил оповіщення при надзвичайних ситуаціях мирного часу, дій при аваріях з вибухами та пожежами, поведінки у разі захоплення заручником.

Класні керівники та вчитель основ здоров’я розповіли про правила здійснення евакуації, про речі та документи, які обов’язково потрібно мати із собою.

Для більшої інформативності учасників освітнього процесу у закладі освіти наявні інформаційні пам’ятки про дії при аваріях, вибухах та пожежах, поводження з вибухонебезпечними і підозрілими предметами, про сигнали оповіщення населення при НС мирного часу, що таке надзвичайний стан, що означає режим надзвичайної ситуації та підвищеної готовності, що таке військове становище.

Основна мета проведення «Дня ЦЗ» досягнута та головні завдання виконані.

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Наша безпека – у наших руках (Нігинська ЗОШ)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано