A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Канікули у Голосківській ЗОШ

Дата: 02.04.2018 10:44
Кількість переглядів: 755

Як проходили весняні канікули у Голосківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Цікаво та змістовно пройшов перший день весняних канікул у Голосківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учні молодших класів працювали у гуртку «Всезнайка» та грались на свіжому повітрі. Члени учнівського парламенту обговорювали план загальношкільного заходу «Що? Де? Коли?» та допомагали упорядковувати актову залу до нього. Також класні керівники провели бесіди з учнями про безпеку поведінки на весняному льоду, під час заметілі та з бурульками на дахах. Вчителі-предметники працювали з учнями, що потребують допомоги в навчанні.

При школі працюють гуртки «Народна творчість», «Оригамі», секція по тенісу «Лідер». У вівторок серед інших заходів та розваг на свіжому повітрі, учні 5-8 класів разом з педагогом-організатором Чистяк О.О. переглянули відеоролик про вибухонебезпечні матеріали та знахідки, а також дівчата з волонтерського загону «Спадкоємці перемоги» взяли участь в акції «Допоможемо книзі». У середу учні молодших класів взяли участь у конкурсі малюнків «Весняні барви», переглянувши також ряд мультфільмів на валеологічну тематику.

Старшокласники готувались до ДПА та ЗНО. У четвер учні 5-6 класів виготовляли плакати та листівки «Курінню – Ні!», «Алкоголю – Ні!».

(з сайту Голосківської ЗОШ "Перший день канікул", "Наші канікули"; 

Фото без опису Фото без опису


Читати статтю ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВЕЛИКОЗАЛІССЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано