A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Позачергове засідання сесії

Дата: 05.05.2017 15:37
Кількість переглядів: 694

03 травня 2017 року відбулось позачергове засідання 20 сесії Гуменецької сільської ради VII скликання. Нагальні питання, що спонукали до скликання сесії, були пов’язані з впорядкуванням освітньої мережі.

Зокрема, депутати розглянули:

  • Про ліквідацію Абрикосівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
  • Про призупинення діяльності шкільного відділення у Супрунковецькому навчально-виховному комплексі у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
  • Про призупинення діяльності Пудловецької загальноосвітньої школи І ступеня Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Під час засідання постійних комісій сільської ради депутатами було здійснено виїзд у села Пудлівці та Супрунківці для того, щоб побачити стан приміщень та поспілкуватись із батьками дітей які навчаються у даних школах.

Фото без опису Побачивши стан справ на місцях, докладно обговоривши запропоновані проекти рішень на пленарному засіданні прийнято рішення «Про призупинення діяльності шкільного відділення у Супрунковецькому навчально-виховному комплексі у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області». Дане рішення прийнято з умовою, що призупинення діяльності буде здійснено, якщо контингент учнів у даному закладі станом на 01.09.2017 року буде менший ніж 15 школярів та 10 дітей дошкільного віку.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Питання призупинення Пудловецької початкової школи зумовлене невідповідністю приміщення школи (недостатньою кількістю навчальних кімнат), які є технологічно застарілими для здійснення належного навчально-виховного процесу. В перспективі, за умови достатньої кількості учнів, школа у Пудлівцях все ж таки буде. Для цього виготовлено проектно-кошторисну документацію для будівництва нової школи у центрі села.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Що стосується Абрикосівської ЗОШ, то вона вже не функціонує багато років. Через відсутність учнівського контингенту, робота її була призупинена і вона рахувалась у громаді формально.

Також депутатами було прийнято ряд інших рішень, які стосуються, в основному, земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано