Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вареники – не ліниві

Дата: 06.10.2017 15:11
Кількість переглядів: 1091

4 жовтня у клубі с.Слобідка-Гуменецька завідуючою клубом Кодовбецькою Я.Ю. та бібліотекарем Сорокатою І.М. проведено свято "Вареники – не ліниві".

Ведуча Кодовбецька Я.Ю. розповіла присутнім про історію появи вареника, про вареник у літературі. Продовжили розповідь студенти-кухарі Подільського центру професійно-технічної освіти про те, які є найнезвичайніші начинки вареників, про те, як зробити вареники не тільки смачними, але й зробити тісто різнокольоровим з натуральних барвників (шпинат, буряк).

На святі був присутній директор СТзОВ "Гуменецьке" Янулик Володимир Петрович, який подарував цінні подарунки для сільського клуба. Також на святі була присутня Директор Публічної бібліотеки Гуменецької ОТГ Кісляк Л.В. Із подякую до всіх присутніх виступила староста села Блажко Ю.Й. подякувала насамперед за гарні подарунки, подякувала студентам за змістовну розповідь і привітала присутніх зі святом. Свято супроводжувалося жартівливими піснями, веселими танцями, вікторинами, конкурсами. На завершення усіх присутніх частували смачними варениками.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Вітаємо ювіляра (с.Пудлівці)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано