A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Інструктивно-методична нарада для директорів, заступників, вчителів початкових класів

Дата: 02.02.2018 15:01
Кількість переглядів: 1423

Відповідно до програми всеукраїнського експерименту за темою „Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти” за ініціативи методичного центру відділу освіти 31 січня на базі Гуменецького НВК проведено інструктивно-методичну нараду для директорів, заступників, вчителів початкових класів громади.

Голова методичного об’єднання вчителів початкових класів Гуменецької громади Білоус С.Т. окреслила завдання щодо діяльнісних методів навчання та викладання у Новій українській школі.

Директор Гуменецького НВК Пазюк Л.О. та заступник Монько Є.П. розповіли про практичну сторону впровадження Нової української школи, поділившись досвідом, оскільки брали участь у обласному семінарі з проблем реалізації Концепції Нової української школи та відвідали уроки в пілотній школі № 3 міста Кам’янця-Подільського.

Учасники інструктивно-методичної наради за участю начальника відділу освіти Лілії Срібняк, головного спеціаліста відділу Вікторії Колісник, завідуючої МЦ Наталії Луцик та методиста з початкової освіти Оксани Стефанюк обговорили проекти Типових освітніх програм для початкової школи, засоби навчання та між предметну інтеграцію.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Світогляд очима Ф. Стендаля (с.Великозалісся)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано