A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День Конституції у Гуменецькій громаді

Дата: 26.06.2017 14:44
Кількість переглядів: 1325

Заходи, присвячені Дню Конституції України. с.Вербка, с.Гуменці, с.Голосків, с.Слобідка-Гуменецька, с.Малозалісся

Напередодні Дня Конституції в Вербецькій бібліотеці-філії, працівниками культури проведено годину права: «У Конституції – народу сподівання».

Присутні ознайомились із конституційним процесом країни, який розпочався із Конституції Пилипа Орлика і триває до сьогоднішньої Конституції незалежної України.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Конституція – це матінка усіх законів. Вона визначає якою бути державі, де ми живемо, а також визначає наші права і обов’язки, і вони є у всіх і у кожного.

26 червня в Гуменецькому сільському Будинку культури відбулися урочистості святкування Дня Конституції України, які розпочалися Гімном України.

З вітальним словом до присутніх звернулася голова сільської ради Інна Григорівна Абдулкадирова.

На святі звучали музичні вітання від народного жіночого колективу «Подолянки», танцювального колективу «Ритм», солістів Валерії Зарецької, Анни Скрипнік та Валентини Балицької. Свій твір подарував бандурист Віталій Слободян, а діти подарували пісню «А коли співають діти».

Пишайтеся нашою Україною, любіть її, шануйте свій рід, не цурайтеся одне одного, живіть за Основним Законом, що на віки поєднав усіх українців.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


28 червня 2017 року у бібліотеці-філії села Голосків було проведено годину спілкування "Конституція – основа моєї держави". Бібліотекар розповіла дітям, про те як "народжуються" закони, пояснила, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною. Діти відповідали на запитання вікторини "як ми знаємо основний закон країни".

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


День Конституції України 28 червня – це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції. Найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку України.

Такими словами 27 червня у Слобідко-Гуменецькій бібліотеці розпочалася інформаційна година до Дня Конституції. Бібліотекар Сороката І.М. розповіла присутнім коли і ким затверджений основний закон держави. Наголосила, що Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Фотозвіт з с.Малозалісся (28.06.2017)

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Пропонуємо переглянути новину від 26.06.2017:  Село моє – частинка України (свято с.Сл.-Гуменецька)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано