A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Тиждень безпеки дитини в Колубаївській ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 28.04.2017 14:40
Кількість переглядів: 822

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях. З метою удосконалення теоретичних знань та практичних навичок попередження нещасних випадків та формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя, а також поліпшення якості навчально-виховної роботи з питань особистої безпеки та захисту життя, у школі з 18 по 21 квітня 2017 року було проведено Тиждень безпеки дитини, який пройшов під девізом: „Наша безпека – у наших руках!”

У рамках Тижня, класними керівниками були розроблені цікаві пізнавальні завдання, години спілкування, виховні години, бесіди, ігри для учнів 1-8 класів, що дало можливість перевірити знання учнів. Також було проведено практичні заняття, переглянуто навчальні відео. Відбулася зустріч з працівниками рятувальної служби МНС, які провели інструктаж та ознайомили з правилами протипожежної безпеки в побуті.

Основною метою таких пізнавальних заходів є навчання підростаючого покоління відповідальному ставленню до безпеки власного життя та безпеки життя оточуючих.

Як зізналися самі учні, ці заходи є для них повчальними, адже вони дізнаються багато нового та корисного для себе і що найважливіше – вчаться цінувати власне життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано